Street style: 4+1 key pieces για το Ανοιξιάτικο look σου! Ποιο σου άρεσε περισσότερο;

Street style: 4+1 key pieces για το Ανοιξιάτικο look σου! Ποιο σου άρεσε περισσότερο;

Mini bags

Μπορεί να μη χωράνε πολλά αλλά είναι η επιτομή του στυλ στο χέρι σου. Ο λόγος; Λειτουργούν σαν κόσμημα και κάνουν fashion statement! Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Περιμένεις να δεις το αγαπημένο σου γκρουπ ή καλλιτέχνη; Αυτό είναι το festive style που πρέπει να υιοθετήσεις!

Aνοιξιάτικο πουλόβερ

Είναι ιδιαίτερα στυλάτο και θα σε προστατεύσει το βράδυ από την ψύχρα της εποχής. STYLE TIP: Οι έντονες αποχρώσεις και οι διχρωμίες είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις color blocking, όπως επιτάσσει η μόδα φέτος.

Μαντίλια

Τα μικρά μεταξωτά κομμάτια, που δένονται γύρω από το λαιμό ή λειτουργούν σαν διακοσμητικό στις τσάντες, έχουν καθιερωθεί ως must-have αξεσουάρ.

Δείτε ακόμη: Τέλειο power look για τους άντρες!

Οff-shoulder dress

Αν αυτό το καλοκαίρι σκοπεύεις να υιοθετήσεις ένα μόνο trend, τότε διάλεξε αυτό το φόρεμα. Είναι sexy και πολύ θηλυκό! STYLE TIP: Φόρεσέ το με πλατφόρμες ή ψηλά πέδιλα το βράδυ − ένα ζευγάρι σε έντονο χρώμα επιβάλλεται.

Flat mules

Αντικαθιστούν τις γόβες και τα sneakers, προσθέτοντας μια ανδρόγυνη πινελιά στο look μας. STYLE TIP: Συνδυάζονται τέλεια με cropped παντελόνια, jeans αλλά και midi φούστες.