Copy the Look! Aυτά είναι τα «must have» accessories της φετινής Άνοιξης!

Copy the Look! Aυτά είναι τα «must have» accessories της φετινής Άνοιξης!

Ολοκληρώνουν και απογειώνουν ένα σύνολο με τον καλύτερο τρόπο. Προσθέτουν χρώμα, λάμψη και στυλ σε casual άλλα και glam εμφανίσεις. Ποιες είναι, όμως, οι κορυφαίες τάσεις στα s/s 2018 αξεσουάρ;

ΒAG CHARMS Διαβάστε παρακάτω....

Διακοσμούν τα βραχιόλια, τώρα και τις τσάντες μας! Θα τα κρεμάσεις στο λουράκι ή στο φερμουάρ, για πιο glam αισθητική στο look σου.

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Πρωταγωνιστούν και κλέβουν την παράσταση! Φρόντισε να προμηθευτείς ένα ζευγάρι εντυπωσιακά με φούντες ή χρωματιστές πέτρες.

Δείτε ακόμη: Συνδύασε το διαχρονικό navy look με το χρώμα του πάθους! Υποδέξου την Άνοιξη με funky διάθεση!

ΖΩΝΕΣ

Είναι ένα «θαυματουργό» αξεσουάρ! Θα τονίσει τη λεπτή σου μέση, θα δημιουργήσει κοψίματα σε ένα φαρδύ ρούχο και θα φωτίσει ένα μονόχρωμο κομμάτι.

ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ

Οι κάλτσες και τα σοσόνια φέτος πρέπει να φαίνονται! Ο λόγος; Αλλάζουν όλο σου το look και το κάνουν πιο φρέσκο, πιο στυλάτο, πιο τολμηρό!

ΨΑΘΙΝΑ ΚΑΠΕΛΑ

Θα σε προστατεύσουν από τον ήλιο και θα χαρίσουν έξτρα πόντους στο στυλ σου. Γι’ αυτό μην περιμένεις τις διακοπές, φόρεσέ τα και στην πόλη!

Δείτε ακόμη: Trend alert! Αυτό είναι το μοναδικό φόρεμα που πρέπει να έχεις φέτος στην ντουλάπα σου!

STATEMENT ΚΟΛΙΕ

Το απλό σου outfit θα πάρει άλλη μορφή αν του προσθέσεις ένα φωτεινό πολύχρωμο κολιέ που θα τραβήξει τα βλέμματα. So simple!

BΡΑΧΙΟΛΙΑ

Χειροποίητα με ethnic επιρροές αλλά και λεπτές βέργες είναι τα καλοκαιρινά κομμάτια που θα αναδείξουν το swimwear σου. Τίποτα περισσότερο!