Από την Νέα Υόρκη στην Αθήνα! Το νέο trend που πρέπει να μάθεις!

Πρέπει να το δοκιμάσεις και εσύ!

Από την Νέα Υόρκη στην Αθήνα! Το νέο trend που πρέπει να μάθεις!

Αυτό το trend το είδαμε στις καλοκαιρινές πασαρέλες της Νέας Υόρκης και το λατρέψαμε,πλέον ήρθε και στην Αθήνα και πρέπει να το μάθεις!

Για να λέμε την αλήθεια όμως , δεν είναι η πρώτη φορά που θα δεις αυτό το trend , καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του bohemian style , το οποίο έχει φυσικά νότες καλοκαιριού.

Σήμερα , λοιπόν θα μιλήσουμε για τα κρόσσια. Είναι και επίσημα η τάση του φετινού καλοκαιριού και όχι μόνο. Ήρθε λοιπόν η ώρα να τα εντάξεις στο στυλ σου .

Μην τα φοβηθείς καθώς μπορείς να επενδύσεις με διάφορους τρόπους, σε αυτά από την κορυφή έως τα νύχια. Τόλμησε ένα μάξι φόρεμα με κρόσσια, μια τσάντα επίσης ,αλά cowgirl, παπούτσια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Είμαι σίγουρη όμως πως την διαφορά θα κάνουν τα αξεσουάρ που περιλαμβάνουν κρόσσια , όπως σκουλαρίκια και κολιέ που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου. Άλλος ένας τρόπος είναι να τα πλέξεις όμορφα είτε στην πλεξούδα σου, είτε γενικότερα στα μαλλιά σου και να κάνεις το όλο style αυτόματα πιο ethnic.

Από την άλλη , μπορείς να εμπνευστείς , όπως εμείς από τους διάσημους οίκους μόδας, όπως οι Michael Kors, JW Anderson, Dsquared και Phillip Lim , που μας έδωσαν φανταστικές ιδέες για να μπορέσουμε να βάλουμε τα κρόσσια μας, το καλοκαίρι.

Κάντο σωστά! Οι τάσεις που θα απογειώσουν την εμφάνιση σου! Τα χρώματα που θα επικρατήσουν το καλοκαίρι!

We loved them!

Οι τάσεις θα είναι σε δύο αντίθετες κατευθύνσεις: από τη μια πλευρά προς μια ισχυρή, ζωντανή παλέτα, που θα θυμίζει φουαβικές εικόνες, από την άλλη προς τις παστέλ αποχρώσεις στο φως και τα κατεστραμμένα ενδύματα, για μια αιθέρια εμφάνιση.

Όλες οι αποχρώσεις που πηγαίνουν από λεβάντα σε ροζ θα είναι στην τάση και θα παίξουν κεντρικό θέμα για κομψά σύνολα.

Λεβάντα: Αυτό το χρώμα θα κυριαρχεί όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Ρομαντικό αλλά κομψό, μπορείτε να το φορέσετε σε αντρικό κοστούμι ή ρομαντικό φόρεμα.

Μωβ : Το χρώμα του έτους 2018 της Pantone είναι το Ultra Violet. Ένα χρώμα που ενσαρκώνει με την υβριδική, μυστηριώδη φύση του και συνδέεται με το έβδομο τσάκρα, όπου ο άνθρωπος συναντά το θεϊκό. Το "Πείραμα" είναι η λέξη.

Sky blue : Ένα φρέσκο ​​χρώμα που προκαλεί γαλήνιο ουρανό. Είναι υπέροχο σε κοντά ή midi φορέματα

Ανοιχτό πράσινο: Επιστρέφει και για το καλοκαίρι του 2018, αυτή τη φορά με μια λεπτή και φρέσκια απόχρωση.

Στρατιωτικό πράσινο: Θεωρείται πλέον ως ουδέτερη απόχρωση, όπως και το μπεζ, συχνά «σπάει» κομψά το σπορ ντύσιμο.