Η παντελόνα που πρέπει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου! Την έχει και η Kate Middleton!

Η ψηλόμεση παντελόνα που θα αγαπήσεις για το φθινόπωρο!

Η παντελόνα που πρέπει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου! Την έχει και η Kate Middleton!

Η παντελόνα που πρέπει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου είναι εδώ και την έχει και η Kate Middleton! Μην διστάζεις άλλο και τόλμησέ το!

Αν φοβάσαι να δοκιμάσεις τις παντελόνες, τότε μάλλον θα αλλάξεις γνώμη με την παρακάτω!

Η Kate Middleton θεωρείτε ως μία από τις πιο κομψές γυναίκες του κόσμους και όχι άδικα. Όσος περισσότερος καιρός περνάει τόσο περισσότερο μας ενθουσιάζει η δούκισσα του Cambridge με τα looks που επιλέγει να φορέσει στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Trends: Αυτές είναι οι μπότες που φοράνε όλες στο instagram! Θα τοις αγοράσεις κι εσύ;

Μετά το color combo που δημιούργησε στο τελευταίο της σύνολο, η Kate Middleton μας εντυπωσίασε με ένα νέο της look. Η δούκισσα παρευρέθηκε σήμερα 10 Οκτωβρίου στο μουσείο φυσικής ιστορίας, φορώντας ένα super φθινοπωρινό look. Συνδύασε μία ψηλόμεση αέρινη παντελόνα σε χακί απόχρωση με ένα λεπτό πουλόβερ και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μία mini Chanel τσάντα και ένα ζευγάρι μπορντί ψηλοτάκουνες γόβες.

Η παντελόνα που πρέπει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου! Την έχει και η Kate Middleton!


Αυτό που μας έκανε να ξεχωρίσουμε το σύνολο της όμως, το οποίο σαφώς έχει μπει στη λίστα με τα αγαπημένα μας, είναι η απόχρωση του παντελονιού της. Το χακί είναι μία από τις top αποχρώσεις της μόδας για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2020, η οποία ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ξανθιές και μελαχρινές. Έτσι φέτος επενδύστε σε ένα jacket ή σε μία παντελόνι σε χακί απόχρωση και είναι σίγουρο πως θα ξεχωρίσετε.

Η Κέιτ Μίντλετον έγινε βασίλισσα του... στυλ μόνο με 4 ευρώ!

Η Κέιτ Μίντλετον μόνο με 4 ευρώ έγινε η βασίλισσα του...στυλ με τον πιο απλό και αξιοζήλευτο τρόπο!

Η όμορφη Κέιτ Μίντλετον την Τρίτη παρουσίασε τον κήπο του οποίου ανέλαβε το design μαζί με τα 3 παιδιά της.

Η δούκισσα επέλεξε για την περίσταση ένα μακρύ, φλοράλ φόρεμα της Emilia Wickstead το οποίο κόστιζε 1.600 λίρες, με το λευκό να κυριαρχεί και στο χρώμα των λουλουδιών να έχει τα χρώματα μωβ και πράσινο.

Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον συζητήθηκε τόσο για την κομψότητα του look της όσο και για το κόστος του φορέματος, κάτι όμως που δεν παρατηρήθηκε ήταν το κόστος των σκουλαρικιών που επέλεξε.

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Τροχαίο σοκ για Ουίλιαμ και Μίντλετον!

Η ίδια συνδύασε το φλοράλ φόρεμα της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε χρυσή απόχρωση από το Accessorize τα οποία με την έκπτωση κοστίζουν 2.25 λίρες, δηλαδή 4 ευρώ και τώρα έχουν γίνει sold out.

Δείτε σχετικές εικόνες:

Κέιτ Μίντλετον: Με αυτό το αποκαλυπτικό φόρεμα ξελόγιασε τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ!
Με αυτό το αποκαλυπτικό φόρεμα ξελόγιασε η Κέιτ Μίντλετον τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και από εκείνη την ημέρα το ζευγάρι ξεκίνησε το φλερτ, μέχρι που ήρθε ο γάμος και η οικογένεια.

Γνωρίστηκαν όταν ακόμη Δούκισσα ήταν φοιτήτρια. Το 2002 συμμετείχε σε ένα fashion show φιλανθρωπικού χαρακτήρα και με την εμφάνιση άφησε "κάγκελο' τον Πρίγκιπα.

Περπάτησε στην επίδειξη με ένα μίνι, διαφανές φόρεμα, σε χρυσή απόχρωση με τιρκουάζ λεπτομέρεια, της σχεδιάστριας Charlotte Todd. Από μέσα φορούσε μαύρα εσώρουχα και το αποκαλυπτικό φόρεμα άφηνε όλο τις το σώμα εκτεθειμένο. Έφυγαν από το παλάτι Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Ουίλιαμ! Ετοίμασαν βαλίτσες και αποχώρησαν!

Ο Πρίγκιπας καθόταν φυσικά στην πρώτη σειρά του show και μόλις την είδε είπε στον κολλητό του Fergus Boyd «Ουάου, η Κέιτ είναι σέξι». Η Κέιτ μάλιστα έκανε πλάκα για το γεγονός καθώς το 2012, ήταν καλεσμένη ως ομιλήτρια στις εκδηλώσεις για τα 600 χρόνια του κολεγίου και προειδοποίησε του φοιτητές να προσέχουν τις φιλανθρωπικές επιδείξεις μόδας γιατί δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να φορέσουν.

Χαμός με το παλάτι! Εξαφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον!
Χαμός επικρατεί με το παλάτι, αφού η Κέιτ Μίντλετον εξαφανίστηκε. Και όταν λέμε εξαφανίστηκε... από οικογενειακή φωτογραφία σε επίσκεψη που έκαναν για καλό σκοπό με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Το γεγονός αυτό έρχεται μετά τις φήμες που την θέλουν να έχει πειράξει το πρόσωπο της με τις φωτογραφίες της να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο λογαριασμός στο Twitter «Army in London» δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον πρίγκιπα William, την πριγκίπισσα Charlotte, τον πρίγκιπα Louis και τον πρίγκιπα George σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα polo με άλογα.

Από την φωτογραφία όμως έλειπε η Κέιτ Μίντλετον και το γεγονός δεν γινόταν να μην γίνει αντιληπτό από του χρήστες, αφού η ίδια βρισκόταν στον αγώνα. Ένας πιθανός λόγος για την εξαφάνιση της, το γεγονός ότι της αρ΄σει να τραβάει η ίδια τις φωτογραφίες.

Αποκάλυψη-βόμβα: Η Βασίλισσα Ελισάβετ έδειξε ποια συμπαθεί περισσότερο! Μέγκαν Μαρκλ ή Κέιτ Μίντλετον;
Αποκάλυψη-βόμβα για τη συμπάθεια της Βασίλισσας Ελισάβετ! Ποια θέλει περισσότερο, την Μέγκαν Μαρκλ ή την Κέιτ Μίντλετον;

Οι αδυναμίες, λένε, δεν κρύβονται. Και φαίνεται πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει αδυναμία στον εγγονό της πρίγκιπα Χάρι και την νέα του σύζυγο, Μέγκαν Μαρκλ.

Προχθές, η βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ τον νέο πρωθυπουργό της χώρας, Μπόρις Τζόνσον, προκειμένου να του δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, έχοντας αναλάβει την ηγεσία του κόμματος των Συντηρητικών.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Έξαλλοι οι followers τους! «Είναι ο μελλοντικός βασιλιάς»!

Πώς έδειξε η βασίλισσα Ελισάβετ την αδυναμία της
Κι ενώ πολλοί σχολίασαν το γεγονός πως ήταν πολύ παράξενο να βλέπει κανείς την βασίλισσα Ελισάβετ με μια τσάντα στο χέρι μέσα στο ίδιο της το σπίτι, οι παρατηρητικοί θαυμαστές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είδαν κι άλλα πράγματα. Η βασίλισσα έχει τοποθετήσει στο τραπεζάκι δίπλα στο τζάκι φωτογραφίες από τα εγγόνια της με τους συζύγους τους.

Και καλά μέχρι εδώ. Αντί όμως η βασίλισσα Ελισάβετ να βάλει τις γαμήλιες φωτογραφίες τους, την μία δίπλα στην άλλη, έβαλε μπροστά αυτή από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και πίσω την γαμήλια φωτογραφία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Και μάλιστα, η φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ είναι σε ασημένια κορνίζα ενώ η άλλη σε μια απλή ξύλινη.

Μπορεί βέβαια να είναι τυχαίο όλο αυτό και να μην ασχολήθηκε καν η βασίλισσα Ελισάβετ με την τοποθέτηση της φωτογραφίας, ωστόσο, όσοι ασχολούνται τον τελευταίο καιρό με την κόντρα ανάμεσα στην Μέγκαν Μαρκλ και την Κέιτ Μίντλετον, δεν ήθελαν και πολύ για να πουν ότι η βασίλισσα ευνοεί τον μικρότερο εγγονό της.

Βέβαια πριν από λίγο καιρό, η εκδότης του περιοδικού Majesty αποκάλυψε πως η βασίλισσα θαυμάζει την Κέιτ Μίντλετον αλλά δεν έχει στενή σχέση μαζί της, καθώς δεν έχουν πολλά κοινά, ενώ λατρεύει την Μέγκαν Μαρκλ.

Πηγή: iefimerida.gr

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Εσπευσμένα σε κλινική η πριγκίπισσα!
Συναγερμός σήμανε στο Μπάκιγχαμ, μετά την είδηση ότι η πριγκίπισσα μεταφέρθηκε σε κλινική!

Η Ελισάβετ τρέχει να μαζέψει τα ασυμάζευτα και ο Τύπος οργιάζει! Τι έχει συμβεί όμως;


Η Kate Middleton έκανε botox αλλά ο γιατρός την ρεζίλεψε! Ο γιατρός έγραψε χαρακτηριστικά δίπλα στο πριν και το μετά της Kate: «H Κate μας, λατρεύει το baby botox. Κοιτάξτε την μείωση των λεπτών γραμμών στο μέτωπο αλλά και την ανύψωση των βλεφάρων. Ασθενείς από πολύ μακριά έρχονται να με δουν να εφαρμόζω την μέθοδο αυτή. Η μαγεία του baby botox που δεν είναι βαριά αλλά είναι καλή και 3 και 4 μήνες μετά την διαδικασία»


Όπως ήταν φυσικό, το ότι η Middleton κατοικεί μόνο 10 λεπτά από το ιατρείο του ειδικού, φούντωσε ακόμα παραπάνω τις φήμες! Κι επειδή οι fans της Kate άρχισαν να ρωτούν τον πλαστικό αν η Kate είναι πραγματικά πελάτισσά του, ήρθε το ίδιο το Παλάτι του Kensington σε επίσημη ανακοίνωση στη New York Post.