Οι ολόσωμες φόρμες κατέκτησαν τις φετινές πασαρέλες! Με αυτούς τους τρόπους θα την συνδυάσεις για το "απόλυτο" look!

Να πως θα απογειώσεις την εμφάνισή σου!

Οι ολόσωμες φόρμες κατέκτησαν τις φετινές πασαρέλες! Με αυτούς τους τρόπους θα την συνδυάσεις για το

Το απόλυτο look εργασίας που θα λατρέψεις είναι εδώ! Οι ολόσωμες φόρμες κατέκτησαν τις φετινές πασαρέλες! Να οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να την συνδυάσεις!

Να ο τρόπος να "μαγέψεις" τους πάντες!

Υβόννη Ντόστα: Σου προτείνει 4+1 χειμερινά looks που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!

Why it works

Πώς γίνεται η “φόρμα του υδραυλικού” να αποτελεί ένα από τα πιο hot trends του χειμώνα; Αν σκεφτείς χρηστικά, θα απαντήσεις εύκολα ότι είναι ένα πολύ βολικό ρούχο που σε βγάζει από το δίλημμα “τι να φορέσω σήμερα”. Αν σκεφτείς στυλιστικά, θα παραδεχτείς πως αυτό το απλό ρούχο, χωρίς καθόλου θηλυκότητα μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα trendy outfit με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ, που θα σε κάνει να μοιάζεις με ακριβοπληρωμένο μοντέλο σε πασαρέλα διάσημου σχεδιαστή. Φαρδύ ή πιο στενό, ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, ενώ εύκολα μπορείς να του δώσεις το σχήμα που θέλεις δένοντας μια ζώνη στη μέση σου. Να θυμάσαι ότι η εμφάνιση με μια “φόρμα εργατιάς” δεν χρειάζεται πολλά “διακοσμητικά” για να αναδειχτεί, αφού αυτό που κερδίζει στο εν λόγω ρούχο είναι η trendy απλότητά του. Άφησέ την να κάνει statement!


Choose the fabric

Η ποικιλία στα υφάσματα είναι τόσο μεγάλη όσο και οι προτάσεις των απανταχού σχεδιαστών. Θα βρεις μάλλινες, βαμβακερές, denim αλλά και σατέν ή metallic φόρμες, όπερ σημαίνει πως υπάρχει μία για τα δικά σου γούστα. Η τάση φέτος ψηφίζει το δέρμα, οπότε εάν θέλεις να είσαι τόσο μα τόσο to-the-point, απόκτησε μία leather, φροντίζοντας η ποιότητα να είναι καλή και μαλακή η υφή της, έτσι ώστε να μην αισθάνεσαι... RoboCop.


Lace up shoes

Τα παπούτσια που θα επιλέξεις καλώς ή κακώς είναι αυτά που θα ορίσουν και το ύφος του look σου αλλά και το στυλ. Για μια πιο glam εμφάνιση, επίλεξε να φορέσεις ένα ζευγάρι γοβάκια που δένουν στη γάμπα και γύρισε τα μπατζάκια της φόρμας λίγο πάνω από τον αστράγαλό σου για να τα δείξεις. Η διαφορά θα γίνει με το χρώμα των παπουτσιών σου που πρέπει να... βγάζει μάτι! Το πράσινο ή το φούξια είναι μια καλή επιλογή για να αναδείξεις την ικανότητά του στο styling!


Stylish tips

Βρες ένα ιδιαίτερο κομμάτι στα μαγαζιά που εμπορεύονται ρούχα για επαγγελματίες. Διάλεξε τη φόρμα που σου αρέσει και φέρε την στα μέτρα σου με τη βοήθεια της μοδίστρας σου. Θα δώσεις λίγα χρήματα και θα έχεις αποκτήσει ένα μοναδικό κομμάτι που θα φοράς μόνο εσύ και θα είναι η πιο hot τάση της σεζόν.
Για να αναδείξεις ακόμα περισσότερο αυτή τη new entry τάση, βάλε από μέσα ένα ζιβάγκο σε έντονο χρώμα, που θα λειτουργήσει σαν κόσμημα.
Αν έχεις μερικά κιλά παραπάνω στους γλουτούς, απόφυγε τα αθλητικά και εμπιστεύσου ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα γοβάκια ή lace up booties.
Ιδανικό πανωφόρι για το boiler suit είναι ένα oversized blazer σε nude απόχρωση.


Stylish matador

Ως άλλη “ταυρομάχος του στυλ”, διατήρησε την ομοιοχρωμία στα αξεσουάρ σου προκειμένου να έχει το look σου την απόλυτη στυλιστική ισορροπία!

ολόσωμες φόρμες stylish

Κάντο δικό σου!

ολόσωμες φόρμες τζιν φόρμα

American Stars, 79€

ολόσωμες φόρμες μαύρη τσάντα

Le Pandorine, Motiva Fashion

ολόσωμες φόρμες μπότα

Arte Piedi 69€

Edgy chic

Ένα oversized κομμάτι θα κάνει δήλωση μόδας από μόνο του. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του θα ενισχυθεί από ένα πλατύγυρο καπέλο.

ολόσωμες φόρμες chic

Κάντο δικό σου!

ολόσωμες φόρμες άσπρη

Pepe Jeans, 114€

ολόσωμες φόρμες τσάντα

Le Pandorine, Motiva Fashion

ολόσωμες φόρμες καπέλο

Forever 21, 21€

ολόσωμες φόρμες μποτάκια

Sante Shoes, 89€

Urban classic

Για μια street εμφάνιση που θα συζητηθεί για το στυλ και το class της, φόρεσε λευκά μποτάκια και ζιβάγκο, το χρώμα-κλειδί του χειμώνα!

ολόσωμες φόρμες classic

Κάντο δικό σου!

ολόσωμες φόρμες άσπρα μποτάκια

Luigi Footwear, 39.90€

ολόσωμες φόρμες μπεζ

Zara, 39.95€

ολόσωμες φόρμες τσαντάκι

Axel, 49.90€

Από το περιοδικό Miss Glitter Magazine