Bershka: Αυτά τα παπούτσια δεν θα τα βγάλεις από τα πόδια σου όλο το Χειμώνα! Είναι όλο δέρμα!

Είναι απίστευτα!

Bershka: Αυτά τα παπούτσια δεν θα τα βγάλεις από τα πόδια σου όλο το Χειμώνα! Είναι όλο δέρμα!

Αυτά τα παπούτσια από την συλλογή των Bershka, δεν θα τα βγάλεις από τα πόδια σου όλο το Χειμώνα! Είναι μαύρα και όλο δέρμα.

Τα μποτάκια φέτος έχουν την τιμητική τους και βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες να τα φοράνε στο δρόμο αλλά και πολλές influencers.

Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ, αλλά και να τα συνδυάσει τόσο με παντελόνι, όσο και με φόρεμα για να πας για ποτό.

Bershka: Αυτό το μαύρο πουλόβερ γίνεται και φόρεμα! Αγόρασε το με 22,99 ευρώ!

Κάνοντας scroll στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Bershka σου βρήκαμε τα κατάλληλα και κοστίζουν 39.99 €.

Bershka παπούτσια

Μαύρα μποτάκια

Αρβυλάκια

Bershka: Με αυτά τα μποτάκια θα τις «πατήσεις» όλες κάτω! Δε θα τα βγάζεις από τα πόδια σου!

Με αυτά τα μποτάκια από τα Bershka θα τις «πατήσεις» όλες κάτω και πραγματικά δε θα τα βγάζεις από τα πόδια σου!

Τα Bershka αποτελούν το νούμερο ένα κατάστημα για κορίτσια έως 25 ετών! Ωστόσο πολλές φορές θα δεις μέσα και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να ψωνίζουν γιατί η μόδα χρόνια δεν κοιτά!

Ειδικά τα καλλυντικά και τα παπούτσια που λανσάρει είναι must-have για κάθε γυναίκες χωρίς να υπάρχει ηλικιακός φραγμός!

Bershka μποτάκια

Όπως αυτά τα μποτάκια που σου παρουσιάζουμε σήμερα, αφού μόλις τα φορέσεις θα τις «πατήσεις» όλες κάτω! Είναι πολύ στην μόδα αφού έχει χαραγμένο ανιμαλ πριντ και συγκεκριμένα μαύρα κροκοδιλέ και είναι λουστρίνι. Έχουν φερμουάρ μπροστά και έχει κυλινδρικό τακούνι. Bershka: 3 κραγιόν που δεν θα βγάλεις από τα χείλη σου! Είναι στα top trend φέτος...

Bershka κροκοδιλέ μποτάκια

Bershka μόδα παππούτσια

Η τιμή του είναι μοναδική αφού κοστίζει μόνο 29.99 € και βάζουμε στοίχημα πως θα τα λατρέψεις και δε θα θες να τα βγάζεις από τα πόδια σου!

Bershka νέα τάση

Bershka: Αυτά τα μποτάκια έχουν κορδόνια και δεν πρόκειται να τα αποχωριστείς! Θα γίνουν ένα με τα πόδια σου!

Αυτά τα μποτάκια από τα Bershka, έχουν κορδόνια και δεν πρόκειται να τα αποχωριστείς. Θα γίνουν ένα με τα πόδια σου από το πρώτο λεπτό που θα τα φορέσεις.

Φέτος τα μποτάκια φοριούνται πολύ στον δρόμο, ειδικά τώρα που άρχισαν τα πρώτα κρύα. Τα συγκεκριμένα που σου βρήκαμε από την νέα συλλογή θα τα λατρέψεις.

Είναι μαύρα μποτάκια με καπιτονέ λεπτομέρεια στο πάνω μέρος και κοστίζουν μόνο 29.99 ευρώ.

Bershka: Αυτή η φούστα είναι μαύρη και την λεπτομέρεια που έχει στην μέση θα την αγαπήσεις! Κάνε την δικιά σου με 15,99 ευρώ!

Μπορείς να τα φοράς από το πρωί έως και το βράδυ σε μια χαλαρή βόλτα του συνδυάζοντας τα με ένα μαύρο ή άλλο χρώμα φόρεμα θες.

Bershka μποτάκια

Μαύρες μπότες

Μποτάκια μόδα