Φαίη Σκορδά: Το καλσόν της έχει το πιο ασυνήθιστο χρώμα! Θα γίνει trend για χρόνια!

Μόνο για εκκεντρικές και τολμηρές γυναίκες αυτό που έκανε!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Το καλσόν της έχει το πιο ασυνήθιστο χρώμα! Θα γίνει trend για χρόνια!

Θα γίνει trend για χρόνια αυτό που τόλμησε και έκανε με μεγάλη επιτυχία η Φαίη Σκορδά! Συνδύασε υπέροχα ένα καλσόν που έχει το πιο ασυνήθιστο χρώμα!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 φημίζεται για το γούστο της και την φινέτσα της και φέτος μέσα από την συχνότητα του καναλιού και την εκπομπή "Το Πρωινό" έχει κάνει εμφανίσεις που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό και που πολλές γυναίκες υιοθέτησαν σαν στιλ στην καθημερινότητά τους.

Μια από αυτές ήταν και η εμφάνισή της στο πλατό το πρωί της Τετάρτης 4/12.

Με ένα τζιν πουκάμισο μια μαύρη φούστα με λεπτομέρειες και απίστευτα στιλάτα αρβυλάκια συνδύασε καλσόν σε... χρώμα λευκό!

Φαίη Σκορδά Πρωινό

Η αλήθεια είναι πως ενώ κυκλοφορούν στην αγορά διάφορες αποχρώσεις, λίγες είναι εκείνες που τολμούν να τις δοκιμάσουν! Ωστόσο, η λαμπερή παρουσιάστρια κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τον συνδυασμό της και... σας το υπογράφω παιδιά! Θα γίνει η νούμερα ένα τάση για τον χειμώνα 2020!

Βέβαια, μην ξεχνάμε πως ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση είχε κάνει πριν λίγες ημέρες και όλοι κοιτούσαν το παλτό της το οποίο είχε συνδυάσει πάλι με total white look!

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε μαύρα ρούχα και καλσόν μέχρι το γόνατο! Η εμφάνιση που είδαμε και... θέλουμε!

Φόρεσε μαύρα ρούχα και καλσόν μέχρι το γόνατο η Φαίη Σκορδά και την εμφάνιση που είδαμε την... θέλουμε. Το φόρεμα της και τα παπούτσια της θα τα λατρέψεις.

Η παρουσιάστρια αγαπάει την μόδα και ακολουθεί όλες τις τάσεις που κάνουν την εμφάνιση τους κατά καιρούς συνδυάζοντας τες με τον πιο stylish τρόπο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το παρακάτω look το αγαπήσαμε! Είναι totak black και η λεπτομέρεια με το καλσόν κάνει όλη την διαφορά.

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε top που κάνει το ντεκολτέ να φαίνεται... όνειρο! Που θα το βρείτε και πόσο κοστίζει!

Το φόρεμα θα το βρεις στο access fashion!