H&M: Αυτά τα παπούτσια με 29,99 ευρώ δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου! Είναι μαύρα με κορδόνια!

Εσύ ακόμη να τα αποκτήσεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H&M: Αυτά τα παπούτσια με 29,99 ευρώ δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου! Είναι μαύρα με κορδόνια!

Αυτά τα μαύρα παπούτσια που δένουν με κορδόνια, κοστίζουν 29,99 ευρώ στα H&M και μόλις τα δοκιμάσεις μια φορά, δεν θα θες να τα βγάζεις από τα πόδια σου.

Η χειμερινή περίοδος είναι η αγαπημένη για πολλές γυναίκες γιατί εκτός του ότι μπορείς να δημιουργήσεις εντυπωσιακούς συνδυασμούς με τα κομμάτια της ντουλάπας σου, αφού φοράμε... περισσότερα ρούχα, πολλές λατρεύουν τις μπότες - μποτάκια.

Σαν λάτρης της μόδας και εγώ, δεν γίνεται να μην μπω καθημερινά στα αγαπημένα μου καταστήματα στο διαδίκτυο και να δω τι καινούριου έχει βγει.

Κάνοντας scroll στο H&M "έπεσα" πάνω σε αυτά τα μαύρα μποτάκια τα οποία είναι ότι πιο hot. Φέτος το Χειμώνα κάθε σχέδιο τύπου αρβυλάκι κυκλοφορεί παντού και πολλές γυναίκες δεν τα βγάζουν από τα πόδια τους, καθώς ταιριάζουν τόσο με παντελόνι όσο και με φούστα και φόρεμα. Αν τα συνδυάσεις με αυτό το τζιν θα δείχνουν τέλεια!

H&M παπούτσια

Μαύρα μποτάκια

H&M: Αυτά τα sneakers κοντεύουν να ξεπουλήσουν! Προκαλούν φρενίτιδα στις γυναίκες!

Αυτά τα sneakers από τα καταστήματα των H&M κοντεύουν να ξεπουλήσουν και προκαλούν στις γυναίκες φρενίτιδα!

Τα καταστήματα H&M με τον καιρό γίνονται όλο και πιο αναγνωρισμένα και κάθε νέα συλλογή που δημιουργούν είναι όλο και πιο εντυπωσιακή με αποτέλεσμα να κερδίζει τις καρδιές των γυναικών!

Αυτήν την φορά μιλάμε για τα απόλυτα sneakers που όλες οι γυναίκες λατρεύουν να βάζουν στα πόδια τους και να περπατάνε με αυτά άπειρες ώρες!
Τα συγκεκριμένα sneakers έχουν ένα απαλό ροζ χρώμα και μπεζ, ενώ η σόλα είναι σε λευκό χρώμα! Είναι πάρα πολύ άνετα και είναι πολύ χρηστικά. Μπορείς να τα βάλεις για μια βόλτα, μπορείς να τα βάλεις για τρέξιμο, μπορείς ακόμη να τα βάλεις σε βραδινή έξοδο, αφού είναι πολύ στη μόδα αυτήν την περίοδο και θα παραμείνει και το 2020 να βάζεις βραδινά ρούχα με sneakers. Επίσης, σου είχαμε προτείνει και αυτά τα sneakers που προκάλεσαν σάλο!
Κοστίζουν 34,99 € και θα τα βρεις αποκλειστικά σε καταστήματα των H&M ή στο online store τους!
H&M sneakers