KIKA: Ξέχνα τα βαρετά παντελόνια! Αυτό έχει παγιέτα στο ένα μπατζάκι και θα σε "τρελάνει"!

Ακόμη να το αποκτήσεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
KIKA: Ξέχνα τα βαρετά παντελόνια! Αυτό έχει παγιέτα στο ένα μπατζάκι και θα σε

Ξέχνα τα βαρετά παντελόνια και γίνε πιο... extreme. Αυτό το τζιν από την KIKA έχει παγιέτα στο ένα μπατζάκι και θα σε "τρελάνει".

Σαββατοκύριακο έρχεται και είναι το τελευταίο πριν τα Χριστούγεννα. Αν λοιπόν θέλεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου τότε αυτό το παντελόνι είναι η καλύτερη αγορά.

Η Παγιέτα έχει μπει για τα καλά στο χώρο της μόδας και καλά κρατεί την πρωτιά στα trends. Εγώ μπήκα σε μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες όπου ανήκει στην Κίκα Τσέκου και σου βρήκα το πιο hot παντελόνι που κυκλοφορεί.

Θα το βρεις εδώ:

Αν από την άλλη είσαι γυναίκα που της αρέσουν τα κλασικά παντελόνια, η Αθηνά Οικονομάκου το φόρεσε με τον πιο trendy τρόπο.

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το πιο "δύσκολο" παντελόνι και άγγιξε τελειότητα! Πολλές φοβούνται να το βάλουν πάνω τους...

Πολλές φοβούνται να βάλουν πάνω τους το "δύσκολο" παντελόνι που φόρεσε η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά και άγγιξε την τελειότητα!

Mπορεί ένα ρούχο να σε ξεσηκώσει και κάνει το σώμα σου να θέλει να χορέψει σε ξέφρενους ρυθμούς; Μπορεί.

Ενα τέτοιο ρούχο φόρεσε και η παρουσιάστρια σε επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Shopping Star» στο Star Channel.

Ενα cropped παντελόνι με κρόσσια (από μεταλλικές lurex κλωστές) με την υπογραφή Space Simona Corsellini (από την συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019).

Η Βίκυ Καγιά συνδύασε το παντελόνι με ό,τι πιο μίνιμαλ και κλασικό μπορεί να διαθέτει μια γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ενα μαύρο πουκάμισο.

Βίκυ Καγιά: Το αυτοκίνητό της μοιάζει με λευκό άλογο! Το όνειρο που λίγοι μπορούν να αποκτήσουν...

Το outfit συμπληρώθηκε από ψηλοτάκουνα πέδιλα που της χάρισαν έξτρα πόντους στιλ. Το παντελόνι της Βίκυς Καγιά είναι ένα κομμάτι που σε προκαλεί να λικνίσεις το σώμα σου, που δίνει κίνηση στο βάδισμα και μπορεί από μόνο του να κλέψει τα βλέμματα.

Η Βίκυ Καγιά χόρεψε στα παρασκήνια της εκπομπής, υποστηρίζοντάς το με μοναδικό τρόπο.

Τα κρόσσια είναι μια από τις hot τάσεις της σεζόν και η παρουσιάστρια φρόντισε να την υιοθετήσει βάζοντας την δική της σφραγίδα.

Κατάφερε να δημιουργήσει ένα sophisticated και ταυτόχρονα «ροκ» και θηλυκό σύνολο.

Δείτε το βίντεο

Το παντελόνι