Bershka: Αυτό το cargo παντελόνι θα σε κάνει να ξεχάσεις τα τζιν! Στη μέση έχει λάστιχο και στενεύει στους αστραγάλους!

Ακόμη να το αγοράσεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bershka: Αυτό το cargo παντελόνι θα σε κάνει να ξεχάσεις τα τζιν! Στη μέση έχει λάστιχο και στενεύει στους αστραγάλους!

Αυτό το cargo παντελόνι από τα Bershka θα σε κάνει να ξεχάσεις τα τζιν, αφού είναι το απόλυτο trend. Στη μέση έχει λάστιχο και στενεύει στους αστραγάλους.

Μπορεί τα τζιν που έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια να είναι ένα αγαπημένο κομμάτι, ωστόσο τα νέα trend που έχουν βγει αρχίζουν να τα... εξαφανίζουν.

Εγώ σου βρήκα το απόλυτο παντελόνι που θα σε κάνει ένα in fashion girl. Πρόκειται για το παντελόνι jogger cargo, ελαφρώς φαρδύ που στενεύει στον αστράγαλο.

Έχει δύο τσέπες στο πλάι, δύο ψεύτικες τσέπες στο πίσω μέρος και κόψιμο στα γόνατα. Μέση με λάστιχο με ζώνη και κούμπωμα με φερμουάρ και κουμπί. Κάτω μέρος με λάστιχο.

Κοστίζει 25.99 €.

Συνδύασε το με ένα από αυτά τα μποτάκια!

Bershka cargo παντελόνι

Τζιν παντελόνι

Bershka: Αυτό το παντελόνι δεν θυμίζει σε τίποτα τα τζιν! Το φοράνε οι τολμηρές και... εντυπωσιάζουν!

Αυτό το παντελόνι από την συλλογή των Bershka δεν θυμίζει σε τίποτα τα τζιν και τα κλασσικά κομμάτια. Το φοράνε οι τολμηρές που λατρεύουν την μόδα και εντυπωσιάζουν με τα looks τους.

Μπορεί τα τζιν παντελόνια να είναι μια σταθερή αξία στην ντουλάπα μας, ωστόσο αν εντάξεις ένα διαφορετικό στιλ ανάμεσα τους δεν θα χάσεις, αντιθέτως θα κερδίσεις.

Το jogger cargo παντελόνι έχει μπει για τα καλά στην μόδα και το φοράνε σχεδόν όλες οι γυναίκες που ακολουθούν τα trends που βγαίνουν κατά καιρούς. Αυτό από τα Bershka είναι ελαφρώς φαρδύ και στενεύει στον αστράγαλο. Έχει δύο τσέπες στο πλάι, δύο ψεύτικες τσέπες στο πίσω μέρος και κόψιμο στα γόνατα. Στη μέση έχει λάστιχο με ζώνη.

Κοστίζει 25.99 και εκτός από μπεζ, μπορείς να το βρεις στα καταστήματα σε μαύρο και χακί. Συνδύασε το με κάποιο από αυτά τα τρία μποτάκια και θα κάνεις το πιο hot look.

Bershka παντελόνια

 jogger cargo παντελόνι

Bershka: Με αυτό το παντελόνι θα επιστρέψεις στα 80's! Είναι το ρούχο που χρειάζεσαι φέτος τα Χριστούγεννα!

Με αυτό το παντελόνι που βρήκαμε στα καταστήματα Bershka θα επιστρέψεις αμέσως στα αγαπημένα 80's! Χωρίς αμφιβολία, είναι το ρούχο που χρειάζεσαι να έχεις για φέτος τα Χριστούγεννα, μιας και είναι όλο ασημί!

Ένα ρούχο με στρας είναι το απόλυτο must για φέτος. Η νέα συλλογή του Bershka σου έχει την λύση που χρειάζεσαι και μάλιστα σε πολύ χαμηλή τιμή.

Σου βρήκαμε επίσης το μπουφάν με γούνα που "σπάει" τα ταμεία!

Μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο! Είναι ασημί και κολλητό, το ιδανικό δηλαδή ρούχο που θα σε κάνει να "μαγνητίσεις" όλα τα βλέμματα!

λαμέ παντελόνι

Συνδύασε το με μαύρα ρούχα και αξεσουάρ, τόλμησε όμως και μία ακόμα 80's επιλογή!

παντελόνι bershka

Θα το βρεις στο online store του Bershka και κοστίζει 29,99!

παντελόνι με στρας