Βίκυ Καγιά: Έβαλε μποτάκια με σχέδιο δέρμα φιδιού και προκάλεσε πανικό! Δένουν με κορδόνια! 

Δες που μπορείς να τα βρεις!

Βίκυ Καγιά: Έβαλε μποτάκια με σχέδιο δέρμα φιδιού και προκάλεσε πανικό! Δένουν με κορδόνια! 

Το μποτάκια της Βίκυς Καγιά έχουν σχέδιο δέρμα φιδιού και δένουν με κορδόνια. Τα φόρεσε και προκάλεσε πανικό στο Instagram από τα σχόλια.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο λατρεύει την μόδα και πιο συγκεκριμένα τα παπούτσια. Μάλιστα, συνεργάζεται με αγαπημένη αλυσίδα υποδημάτων.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία της, όπου φορούσε τα πιο απίστευτα animal print μποτάκια της εταιρίας Migato.

Είναι σε στιλ cowboy boots με δέρμα φιδιού.

Αυτά βέβαια, δεν είναι τα μόνα παπούτσια της εταιρίας που φόρεσε και εντυπωσίασε. Αυτά τα ψηλά παπούτσια θα τα λατρέψεις, ειδικά αν είσαι... τολμηρή.

Βίκυ Καγιά: Το μποτάκι της έχει κορδόνια και είναι τέλειο! Θα το βρεις σε προσφορά 10 ευρώ κάτω....

Το μποτάκι της Βίκυς Καγιά έχει κορδόνια και είναι τέλειο! Θα το βρεις σε προσφορά 10 ευρώ κάτω και κοντεύει να εξαντληθεί!

Κάθε φορά μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, αφού επιμελείται το στιλ της από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Τα μποτάκια της Βίκυς Καγιά μας έκλεψαν την καρδιά και τώρα είναι σε προσφορά!

Μαύρα, με κορδόνια και τακούνι που σου επιτρέπει να τα βάλεις από το πρωί μέχρι το βράδυ! Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε ένα ζευγάρι μποτάκια από την αγαπημένη μας Migato! Εμείς τα εντοπίσαμε από 50 ευρώ, στα 40 και από τότε έχουμε πάθει εμμονή! Ιδού η φωτογραφία με το παπούτσι.... έρωτας:

Βίκυ Καγιά: Την κοίταγαν όλοι με το κόκκινο φόρεμά της! Είναι από τα H&M...

Βίκυ Καγιά: Αυτό το μποτάκι της λίγες μπορούν να το βάλουν! Με 65 ευρώ το κάνεις δικό σου!

Αυτό το μποτάκι της Βίκυς Καγιά, λίγες μπορούν να το βάλουν αλλά με 65 ευρώ το κάνεις δικό σου! Φόρεσέ το απόψε και θα κλέψεις την παράσταση!

Η Βίκυ Καγιά, ως γνήσια fashionista έκανε για μια ακόμα φορά εμφάνιση που θα συζητηθεί! Η ίδια, έβαλε ένα μποτάκι μόνο για... λίγες αλλά με το άψογο στιλ της το έκανε να φαίνεται τόσο basic που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Βίκυ Καγιά: Αποκάλυψη σοκ! Είχε παίξει σε διαφήμιση για προϊόν που όλοι τρώμε! «Ξεθάψαμε» το βίντεο!

Μιλάμε για ένα snake skin μποτάκι που τελειώνει λίγο πάνω από τον αστράγαλο και σε κάθε άλλη περίπτωση, θα κόνταινε ξαφνικά το πόδι εκείνης που θα το φορούσε! Στην Βίκυ Καγιά βέβαια, ταίριαξε άψογα και έκλεψε τις εντυπώσεις.... Εμείς το εντοπίσαμε στα migato μόνο με 65 ευρώ! Ιδού λοιπόν:

Βίκυ Καγιά: Αυτό το μποτάκι της λίγες μπορούν να το βάλουν! Με 65 ευρώ το κάνεις δικό σου!