Μαρία Μπακοδήμου: Φόρεσε τα πιο φανταχτερά σκουλαρίκια η παρουσιάστρια του Open! Θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα!

Εσύ θα τα φορούσες;

Μαρία Μπακοδήμου: Φόρεσε τα πιο φανταχτερά σκουλαρίκια η παρουσιάστρια του Open! Θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα!

Τα πιο φανταχτερά σκουλαρίκια φόρεσε η Μαρία Μπακοδήμου, η παρουσιάστρια του Open. Θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Θέλει να είναι κάθε φορά σικάτη και περιποιημένη και το έχει καταφέρει. Σε κάθε εμφάνιση της επιλέγει κομψούς συνδυασμούς, τόσο στα ρούχα όσο και στα κοσμήματα.

Πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια φωτογραφία της, όπου την είδαμε να φοράει τα πιο φανταχτερά σκουλαρίκια.

Δεν είναι μόνο μια η φορά που η παρουσιάστρια έχει διδάξει μαθήματα μόδας.

Μαρία Μπακοδήμου σκουλαρίκια παρουσιάστρια του Open

Μαρία Μπακοδήμου: Η παρουσιάστρια του OPEN ψωνίζει μαύρα και κόκκινα εσώρουχα! Τα καρέ σε φωτογραφίες!

Τα καρέ από την Μαρία Μπακοδήμου να ψωνίζει μαύρα και κόκκινα εσώρουχα μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες! Η παρουσιάστρια του OPEN σε στιγμές που δεν την έχουμε ξαναδεί...

Κοκέτα και φινετσάτη, από τις πιο περιποιημένες και καλοντυμένες παρουσιάστριες, η Μαρία Μπακοδήμου φαίνεται ότι όχι μόνο για τα ρούχα της, αλλά και για τα εσώρουχά της επιλέγει πάντα τα καλύτερα αλλά και τα πιο αισθησιακά...

Όταν ο φακός του YOU την έπιασε στα πράσα να επιλέγει σε γνωστό κατάστημα του Αμαρουσίου τα πιο φινετσάτα εσώρουχα, εκείνη στην αρχή ταράχτηκε λίγο που βρεθήκαμε μπροστά της σε μια τόσο προσωπική της στιγμή, αλλά στη συνέχεια το πήρε πιο χαλαρά και χαμογέλασε, λέγοντας μάλιστα «και εδώ με βρήκατε;».

Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου παρέμεινε στο κατάστημα εσωρούχων για αρκετή ώρα και έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση στα πιο κλασικά χρώματα - μαύρο και κόκκινο. Η παρουσιάστρια την περασμένη εβδομάδα υποδέχτηκε στην Ελλάδα για τις μέρες των Χριστουγέννων τον γιο της Νικήτα που σπουδάζει στο Μπράιτον και έχοντας τελειώσει τα εορταστικά γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού «Ένας για όλους» που παρουσιάζει στο Open, μαζί με τον Άρη αλλά και τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Αργυρόπουλο οργάνωσαν μια εκδρομή λίγων ημερών ώστε όλη η οικογένεια να βρεθεί και να περάσει μαζί τις γιορτές.

Μαρία Μπακοδήμου ψώνια

Είναι μια αγαπημένη τους συνήθεια που δεν την αλλάζουν με τίποτα, με την ίδια νιώθει καλύτερα από ποτέ βλέποντας τα τρία... αγόρια της και απολαμβάνοντας μαζί τους μοναδικές στιγμές.

Μαρία Μπακοδήμου OPEN

Τα μηνύματα μίσους στην παρουσιάστρια και η απάντησή της...

Τι το ήθελε η Μαρία Μπακοδήμου να ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα αγόρι που φορούσε ρούχο από την προσωπική της συλλογή; Οι επιθέσεις που δέχτηκε ήταν αμέτρητες και η ίδια, μάλιστα, θέλησε να απαντήσει σε εκείνους που της «την έπεσαν». «Έλαβα πολλά μηνύματα μίσους... Με τρόμαξε αυτός ο φόβος που αναγνώρισα στα μηνύματα. Έκανα repost μια φωτό περισσότερο με χιούμορ και λιγότερο με ακτιβιστική διάθεση. Όμως λυπήθηκα που πολλές γυναίκες εκτιμούν και φοβούνται ότι τέτοιες εικόνες θα παρασύρουν τα παιδιά τους σε "λάθος" σεξουαλικές συμπεριφορές», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπακοδήμου που ένιωσε άσχημα και μέσα σε όλα δήλωσε για τον ρατσισμό και τη διαφορετικότητα: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ