Golden Globes 2020: Αυτό το χρώμα κυριάρχησε στο κόκκινο χαλί! Scarlett Johansson και Nicole Kidman είπαν το «ναι»!

Έλαμψαν κατά την είσοδο τους!

Golden Globes 2020: Αυτό το χρώμα κυριάρχησε στο κόκκινο χαλί! Scarlett Johansson και Nicole Kidman είπαν το «ναι»!

Τα Golden Globes 2020 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία για ακόμη μια χρονιά στο Hollywood και πολλές γυναίκες μάγεψαν με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Αυτό το χρώμα κυριάρχησε και είπαν το «ναι» μεταξύ άλλων, η Scarlett Johansson και η Nicole Kidman.

Με μεγάλη επιτυχία σημειώθηκα το βράδυ της Κυριακής η 77η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο ξενοδοχείο Beverly Hilton του Λος Άντζελες, με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz να δίνουν το παρών στη λαμπερή διοργάνωση.

Το κόκκινο και το ροζ σε όλες σχεδόν τις αποχρώσεις πρωταγωνιστούσε καθώς οι διάσημες κυρίες έκαναν την είσοδο τους στην εκδήλωση με τα φλας των φωτογράφων στραμμένα όλα πάνω τους.

Η Scarlett Johansson επέλεξε Vera Wang. Ένα κλασικό κόκκινο κομμάτια με ανοιχτό μπούστο με το τελείωμα της τουαλέτας να είναι γοργονέ

Scarlett Johansson Vera Wang

Από την άλλη η Nicole Kidman επέλεξε Versace. Ένα απλό κομμάτια λέγοντας επίσης «ναι» στο κόκκινο, δείχνοντας μας τα καλλίγραμμα πόδια της.

Nicole Kidman Versace

Η Olivia Colman μέσα σε τουαλέτα Emilia Wickstead

Olivia Colman Emilia Wickstead

Η Helen Mirren εντυπωσιακή στα 74 χρόνια της με δημιουργία Dior

Helen Mirren Dior

Η Sofia Vergara έκανε την ανατροπή επιλέγοντας μια απλή αλλά παράλληλα εντυπωσιακή τουαλέτα Dolce & Gabbana.

Sofia Vergara Dolce & Gabbana

Ίδιο στιλ με την Helen Mirren επέλεξε και η Priyanka Chopra, δηλαδή μια off shoulder τουαλέτα, ωστόσο σε ροζ απόχρωση, δημιουργία Cristina Ottaviano.

Priyanka Chopra Cristina Ottaviano

Tiffany Haddish Galia Lahav

Kirsten Dunst Rodarte

Kirsten Dunst Rodarte

Tiffany Haddish Galia Lahav

Στο φετινό Golden Globes 2020 οι celebrities επέλεξαν safe φορέματα και χρώματα. Το κόκκινο αλλά και το ροζ πάντα είναι οι ασφαλείς αποχρώσεις που αγαπάνε κιόλας οι περισσότερες γυναίκα παγκοσμίως.

Ποιες ήταν γενικά οι καλύτερες εμφανίσεις στις Χρυσές Σφαίρες; Μπορεί καλύτερες σειρές και οι καλύτερες ταινίες να βραβεύτηκαν αλλά δεν γινόταν να μην βραβευτούν και κάποιες από τις καλύτερες εμφανίσεις πραγματοποιήθηκαν στο φετινό red carpet.