Μελίνα Ασλανίδου: Αυτό που φόρεσε στα μαλλιά της προκαλεί φρενίτιδα! Από τα καταστήματα έχει... εξαφανιστεί!

Αν δεν το βάλεις και εσύ είναι... out of fashion!

Μελίνα Ασλανίδου: Αυτό που φόρεσε στα μαλλιά της προκαλεί φρενίτιδα! Από τα καταστήματα έχει... εξαφανιστεί!

Αυτό που φόρεσε στα μαλλιά της η Μελίνα Ασλανίδου προκαλεί φρενίτιδα και από τα καταστήματα έχει... εξαφανιστεί από την πρώτη ημέρα κιόλας της εμφάνισης του.

Η τραγουδίστρια μπορεί να επιλέγει casual αλλά εντυπωσιακές εμφανίσεις στην καθημερινή της ζωή, ωστόσο στις δημόσιες τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Στην πρώτη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε το trend στα μαλλιά που «τσακίζει» ταμεία.

Πρόκειται για στέκα, την οποία βλέπουμε να φοράνε ακόμη και οι πιο κορυφαίες fashion bloggers τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Η τραγουδίστρια την συνδύασε με μαύρο φόρεμα.

Η Μελίνα Ασλανίδου, ακολουθεί όλες τις τάσεις που βγαίνουν κατά καιρούς. Μάλιστα, σε μια από τις εμφανίσεις της, έβαλε λευκό από πάνω μέχρι κάτω, ωστόσο όλοι κοιτούσαν την τσάντα της.

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε παντελόνι από δέρμα και μπλούζα με άνοιγμα! Έριξε μπροστά τα μαλλιά και έγινε «χαμός»!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε παντελόνι από δέρμα και μπλούζα με άνοιγμα, ενώ έριξε μπροστά τα μαλλιά και έγινε «χαμός»!

Η τραγουδίστρια, έκανε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Η Μελίνα Ασλανίδου, έβαλε παντελόνι από μαύρο δέρμα και λευκό πουκάμισο, το οποίο είχε άνοιγμα και λεπτομέρεια με φτερά.

Η Μελίνα Ασλανίδου σε φωτογραφία της στο Instagram έριξε μπροστά τα μαλλιά της και έγινε «χαμός» από likes και σχόλια από κάτω! Μάλιστα στην λεζάντα, έγραψε και ένα μήνυμα ενότητας!

Μελίνα Ασλανίδου: Φόρεσε τζιν σαλοπέτα και πάθαμε πλάκα! Βρήκαμε 2 ίδιες στα H&M και είναι και σε προσφορά!

«Μ ένα μικρόφωνο στο χέρι και μια ψυχή να πεταααα όσο πιο ψηλά όσο πιο κοντά στην ουσία... Καλημέρα συμπαράσταση σε όλους τους Έλληνες με όσα ζουν σήμερα.. Ας είναι μια ευχή όλα να επανέλθουν άμεσα, φυσικά, και ήρεμα photo by talented @mariamarkezi» ανέφερε χαρακτηριστικά! Δείτε την σχετική ανάρτηση: