Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε κίτρινο φούτερ και στρογγυλά γυαλιά και μας τρέλανε!

Πήγε το steet style σε άλλα επίπεδα!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε κίτρινο φούτερ και στρογγυλά γυαλιά και μας τρέλανε!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε κίτρινο φούτερ και στρογγυλά γυαλιά και μας τρέλανε κανονικά, αφού έφτασε το street style σε άλλα επίπεδα! Ιδού τα ντοκουμέντα...

Η τραγουδίστρια, χαλαρώνει μετά το τέλος του X-Factor αλλά κάνει παράλληλα και συναυλίες ανά την Ελλάδα. Η όμορφη Μελίνα ανέβασε μια φωτογραφία προχτές από μια παραλία αλλά εμείς κάναμε focus στο look της.

Έβαλε το κίτρινο πουλόβερ της, έβαλε και στρογγυλά γυαλιά και έμοιαζε να έχει βγει από τα '70's! Αν αγαπάς το casual look αυτή την εμφάνιση πρέπει να την αντιγράψεις, αφού θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Αν πάλι είσαι πιο diva, δες και αυτό με την μαύρη τουαλέτα...

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Μελίνα Ασλανίδου: Κάθισε σε κίτρινη πολυθρόνα και ήταν σαν βασίλισσα! Τα sneakers της θα σας «τρελάνουν»!

Σαν βασίλισσα η Μελίνα Ασλανίδου κάθισε σε μια κίτρινη πολυθρόνα και είδαμε αυτά τα sneakers της που σίγουρα θα σας «τρελάνουν»!

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι γνωστό πως έχει ένα πιο casual style και της αρέσει στην καθημερινότητα της να φοράει πιο αθλητικά και λίγο πιο ροκ συνολάκια!

Έτσι, αυτήν την φορά η Μελίνα Ασλανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία, όπου κάθεται σε μια κίτρινη πολυθρόνα και φυσικά «βγάζουν» μάτι τα sneakers που φοράει!

Είναι σε μαύρο και άσπρο και «τρελαίνουν» κάθε γυναίκα, αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ! Όσες ώρες κι αν τα φορέσετε θα παραμένετε άνετες αναπαυτικές, αλλά και στιλάτες!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Μάλιστα, η ίδια φόρεσε το τζιν παντελόνι που αγαπάνε όλες οι γυναίκες! Είναι μαύρο με σκισίματα!