Η Miley Cyrus έκανε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της! «Φόρεσε» την μεγαλύτερη τάση του 2020!

Τόλμησε το κι εσύ!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Η Miley Cyrus έκανε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της! «Φόρεσε» την μεγαλύτερη τάση του 2020!

Η Miley Cyrus «φόρεσε» την μεγαλύτερη τάση του 2020 στα μαλλιά της και έκανε την απόλυτη αλλαγή στο look της με αυτόν τον τρόπο!

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει πειραματιστεί με τα μαλλιά της αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Μόλις πέρυσι η τραγουδίστρια έκανε το ντεμπούτο της σε ένα μοντέρνο look, που «έκλεψε» από τη μητέρα της, την Tish Cyrus, και με την καθοδήγηση του στυλίστα της. Αλλά για το 2020 αποφάσισε να «φορέσει» πάνω της την απόλυτη τάση!

Η Miley Cyrus δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram αυτή την εβδομάδα που δείχνουν τη νέα της, πανκ-ροκ εμφάνιση που και πάλι έρχεται μετά από μια συνάντηση με τον στυλίστα της. "Νέα μαλλιά. Νέος χρόνος. ΝΕΑ ΜΟΥΣΙΚΗ! " έγραψε χαρακτηριστικά σε τρεις διαφορετικές λεζάντες.

Δείτε σχετικές δημοσιεύσεις:

Τον Δεκέμβριο, μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγο Liam Hemsworth η Cyrus κυκλοφόρησε ένα συναισθηματικό τραγούδι για τα Χριστούγεννα με τίτλο «My Sad Sad Christmas».

Η ίδια κέρδισε την υποστήριξη από τους φαν της, αλλά ίσως θέλει τώρα να μετακινηθεί από την μελαγχολία και να κάνει κάτι που να εμπνέει περισσότερο ροκ.

Miley Cyrus: Μοιράζεται τα μυστικά που έχει για να κρατάει το σώμα της πάντα σε φόρμα!

Η γνωστή τραγουδίστρια Miley Cyrus μοιράζεται τα μυστικά που έχει για να κρατάει το σώμα της πάντα σε φόρμα!

Την γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τις παιδικές σειρές της Disney και στη συνέχεια έγινε «κακό» κορίτσι.

Πάντα όμως μα πάντα την βλέπαμε με κορμάρα! Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό για την κορμάρα της! (Βίντεο)

Δεν μπορεί να μην έχεις δει -και ζηλέψει- τους κοιλιακούς της Μάιλι Σάιρους και σίγουρα αναρωτιέσαι πώς τους απέκτησε και πώς τους διατηρεί.

Η απάντηση βρίσκεται στη διατροφή και τη γυμναστική. Σίγουρα, δεν δυσκολεύτηκες να το βρεις, εμείς όμως βρήκαμε και τι ακριβώς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της.

Είναι vegan
H Μάιλι Σάιρους ακολουθεί από το 2014 vegan διατροφή και συνεπώς δεν καταναλώνει καθόλου κρέας, ψάρι και γενικά ζωικά προϊόντα. Μάλιστα, η ίδια έχει δηλώσει ότι αυτή η διατροφή την προστατεύει από ασθένειες. Είναι δε τόσο φανατική vegan, ώστε ακόμη και από το μενού του γάμου της το 2018, απουσίαζαν τελείως τα ζωικά προϊόντα.

Αποφεύγει τα γαλακτοκομικά και τη γλουτένη
Μπορεί να έκοψε το κρέας και το ψάρι το 2014, ωστόσο 2 χρόνια νωρίτερα είχε ήδη βγάλει από τη διατροφή της τα γαλακτοκομικά και τη γλουτένη και όπως έχει πει, αυτό τη βοήθησε να χάσει βάρος.

Δεν πίνει
Μπορεί στο παρελθόν να είχε προβλήματα με τις καταχρήσεις, ωστόσο σήμερα δηλώνει απολύτως καθαρή. Δεν πίνει ούτε ένα ποτό!

Λατρεύει το πιλάτες και τη γιόγκα
Ένα τέτοιο κορμί δεν χτίζεται μόνο προσέχοντας τι τρως, αλλά χρειάζεται και γυμναστική. Η Μάιλι Σάιρους κάνει πιλάτες και γιόγκα σχεδόν καθημερινά. Ναι, και τα δύο, ενώ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους κοιλιακούς της.

Γυμνάζεται ακόμα και όταν δεν αθλείται
Τι εννοούμε; Όταν δεν κάνει γυμναστική στο σπίτι ή σε κάποιο στούντιο γιόγκα, βρίσκει πάντα χρόνο για λίγη περισσότερη άσκηση. Πηγαίνει για πεζοπορία, πάει βόλτα τα σκυλιά της και φυσικά, σε κάθε συναυλία της τα δίνει όλα πάνω στη σκηνή.

Πηγή: olivemagazine.gr