Ελένη Φουρέιρα: Το παντελόνι της δεν είναι τζιν αλλά δεν θα το βγάζεις από πάνω σου! Το εγκρίνει και ο Μποτία!

Εσύ θα το φορούσες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Το παντελόνι της δεν είναι τζιν αλλά δεν θα το βγάζεις από πάνω σου! Το εγκρίνει και ο Μποτία!

Το παντελόνι της Ελένης Φουρέιρα μπορεί να μην είναι τζιν, αλλά δεν θα το βγάζεις από πάνω σου. Μάλιστα, πρέπει να το εγκρίνει μέχρι και ο Μποτία, μιας και της πάει πολύ.

Η τραγουδίστρια διατηρεί ένα κορμί με άψογες αναλογίες και ότι έχει φορέσει μέχρι σήμερα σε συναυλίες της, αλλά και δημόσιες εμφανίσεις παίρνουν το απόλυτο 10άρι.

Fan account της Ελένης Φουρέιρα στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου πόζαρε με θέα ένα χιονισμένο τοπίο σε διακοπές που απόλαυσε.

Η ίδια, επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό καρό παντελόνι σε φαρδιά γραμμή το οποίο ήταν πολύ εντυπωσιακό. Μάλιστα, να πούμε πως τα καρό έχουν έρθει και πάλι στην μόδα.

Ελένη Φουρέιρα παντελόνι instagram

Αυτή η εμφάνιση που πραγματοποίησε θα μείνει στην... ιστορία. Το διάφανο με λουλούδια top είχε «τρελάνει», ακόμη και τον Αλμπέρτο Μποτία.

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε μπλούζα από δέρμα και όλοι κοίταγαν το παντελόνι της! Ήταν κόκκινο και...

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε μπλούζα από δέρμα και όλοι κοίταγαν το παντελόνι της! Ήταν κόκκινο και... άναψε φωτιές! Λογικό θα μας πείτε, αφού η τραγουδίστρια έχει αναλογίες που κολάζουν!

Η Ελένη Φουρέιρα, έχει γράψει ιστορία με το στιλ της και αυτή της η εμφάνιση, δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Μπορεί το ροζ να της πάει πολύ, με το τούλινο φόρεμά της να είναι από τα αγαπημένα μας αλλά και το δερμάτινο τοπ που φόρεσε, δεν πάει πίσω! Η ίδια, εμφανίστηκε σε συναυλία της με φαρδύ παντελόνι και για να ισορροπήσει το look της ολοκλήρωσε το σύνολο με κοντό μπουστάκι από δέρμα! Kάντο copy και δεν θα χάσεις! Ιδού η σχετική φωτογραφια:

Ελένη Φουρέιρα: Ο Μποτία θα της ζητήσει να φοράει μόνο ροζ! Το παντελόνι αυτό, δεν «παίζει» πουθενά!

Ο Μποτία θα ζητήσει στην Ελένη Φουρέιρα να φοράει μόνο ροζ! Το παντελόνι αυτό, δεν «παίζει» πουθενά και εκείνη το φόρεσε πρώτη!

Η Ελένη Φουρέιρα, είναι ίσως η μόνη Ελληνίδα τραγουδίστρια που έχει χίλια πρόσωπα! Η ίδια, σε κάθε της εμφάνιση μοιάζει με άλλη, όμως σίγουρα την πιο πρόσφατή της, την εγκρίνει και ο Μποτία!

Η Ελένη Φουρέιρα, φόρεσε ροζ παντελόνι γραφείου με διάφανο τοπ από αληθινά λουλούδια! Όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί και μας έκανε τρομερή μα τρομερή εντύπωση. Σίγουρα είναι μια εμφάνιση μόνο για τολμηρές όμως εκείνη τα κατάφερε και την υποστήριξε! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε κέρατα στο κεφάλι και βγήκε έξω! Αυτή η κίνηση της συζητήθηκε!