"Φωτιά" στα ταμεία των Bershka! Αυτό το φουσκωτό πράσινο μπουφάν ξεπουλάει με τρελούς ρυθμούς!

Κοστίζει μόνο 30 ευρώ!

Αυτό το συγκλονιστικό πράσινο φουσκωτό μπουφάν που σας προτείνουμε σήμερα να αγοράσετε μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα Bershka! Έχουν πάρει "φωτιά" τα ταμία και ξεπουλάει σε τρελούς ρυθμούς!

Έχει μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση που όμως δια μαγείας ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα στους καμβάδες μιας γυναικείας ντουλάπας! Μπορεί να είναι εξαιρετικό κομμάτι για τα χιόνια αλλά μπορείς να το φορέσεις άνετα και στην καθημερινότητά σου, για έναν χαλαρό καφέ ή φαγητό.

Κοστίζει μόνο 30 ευρώ!

Φουσκωτό μπουφάν
ΑΝΑΦ. 1460/551/925

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: M | Ύψος μοντέλου: 5.87 ft / 179 cm

Bershka

Bershka μπουφάν

Μπορείς επίσης να το φορέσεις με αυτό το συγκλονιστικό τζιν! Κι αυτό από τα καταστήματα Bershka!

Bershka: Έχει σχεδόν εξαντληθεί! Το μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή τώρα στα κρύα κοστίζει 20 ευρώ και έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια!

Αυτό το μπουφάν από τα Bershka έχει σχεδόν εξαντληθεί! Θα σε κρατήσει ζεστή τώρα στα κρύα κοστίζει 20 ευρώ και έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια!

Ο καιρός έχει κρυώσει για τα καλά, ενώ νέο κύμα κακοκαιρίας θα έρθει αύριο στη χώρα. Το μπουφάν είναι το πιο βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας τώρα τον χειμώνα.

Τώρα λοιπόν που έχει κρύο, χρειάζεσαι ένα καλό μπουφάν να σε κρατάει ζεστή και να κάνεις τις εξόδους σου χωρίς να κρυώνεις.

Η ομάδα του youweekly, βρήκε για εσένα αυτό το μπουφάν που κοστίζει μόνο 20 ευρώ και έχει σχεδόν εξαντληθεί αφού έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια.

Bershka μπουφάν

Bershka προσφορές

Τέλος, αν γενικά σου αρέσει να πειραματίζεσαι με το στιλ και την εμφάνισή σου σε... προκαλούμε! Θα φορούσες ποτέ αυτά τα μποτάκια με το συγκεκριμένο μοβ φόρεμα; Fashion bloggers το έχουν τολμήσει!

TAGS