Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε τζιν και έκανε κοντινό στο πρόσωπο! Τα μαύρα πέδιλά της τράβηξαν τα βλέμματα!

Έφερε το 90's trend πίσω!

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε τζιν και έκανε κοντινό στο πρόσωπο! Τα μαύρα πέδιλά της τράβηξαν τα βλέμματα!

Η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε τζιν και έκανε κοντινό στο πρόσωπο! Τα μαύρα πέδιλά της τράβηξαν τα βλέμματα και έφερε πίσω το απόλυτο 90's trend!

Η τραγουδίστρια, έχει κάνει φοβερό «μπαμ» τόσο από άποψη μόδας, όσο και από άποψη απήχησης στο κοινό. Τα τραγούδια της είναι νούμερο 1 στα charts και το στιλ της νούμερο 1 σε... αντιγραφή!

Η Ελένη Φουρέιρα τόλμησε και φόρεσε τζιν από πάνω μέχρι κάτω! Έκανε κοντινό στο πρόσωπο, το οποίο ήταν σχεδόν καθόλου βαμμένο και τα μαύρα πέδιλά της τράβηξαν τα βλέμματα. Ήταν mules και σίγουρα έχεις και εσύ ένα παρόμοιο ζευγάρι στην συλλογή σου. Δείτε και την σχετική φωτογραφία:

Δείτε και μια ακόμα εμφάνισή της που ήταν Fuego!

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε τζιν όλο «μπαλώματα» και οι γιαγιάδες έπαθαν αμόκ! Η φωτογραφία έπος!

Η φωτογραφία έπος με την Ελένη Φουρέιρα που έβαλε τζιν όλο «μπαλώματα» και οι γιαγιάδες έπαθαν αμόκ μαζί της! Μην πεις άλλωστε ότι και η δική σου γιαγιά δεν λέει «Γιατί φοράς τζιν με τρύπες; Δεν έχεις λεφτά να πάρεις»;!

Ωστόσο, εννοείται πως είναι top trend και επίσης εννοείται πως και εμείς τα φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Η Ελένη Φουρέιρα, έκανε εμφάνιση υπερπαραγωγή και μας τρέλανε κανονικά με το παντελονι της!

Αποτελείται από πολλά κομμάτια τζιν ύφασμα μαζί και η ίδια τόλμησε και δικαιώθηκε! Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που φοράει κάτι ριψοκίνδυνο με το τούλινο φόρεμα της, να είναι από τα αγαπημένα μας...

Αν θες να κάνεις copy το look, είναι πολύ εύκολο αφού το ράψιμο του συγκεκριμένου τζιν παντελονιού, δεν απαιτεί μεγάλη εξοικείωση με ραπτομηχανή! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ελένη Φουρέιρα: Το πρόσωπό της σοκάρει! Δε θα την αναγνώριζε ούτε ο Μποτία με αυτή την αλλαγή!

Το πρόσωπο της Ελένης Φουρέιρα άλλαξε τόσο πολύ που πλέον η εικόνα της τραγουδίστριας σοκάρει! Ούτε ο αγαπημένος της, Αλμπέρτο Μποτία δε θα της αναγνώριζε με την αλλαγή που είδε πάνω της!

Είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες τραγουδίστριες και αποτελεί τον κρυφό πόθο πολλών ανδρών. Η Ελένη Φουρέιρα είναι γυναικάρα με τα όλα της, ωστόσο μία αλλαγή που έγινε άθελά της, τους άφησε όλους "άφωνους".

Δεν πρόκειται ωστόσο για πλαστική επέμβαση αλλά για κακό μακιγιάζ. Πολύ κακό για την ακρίβεια! Το μακιγιάζ αυτό επιμελήθηκε ο μοναδικός Νίκος Μουτσινάς και έκανε το υπέροχο πρόσωπο της Ελένης Φουρέιρα να μοιάζει ψεύτικο, σε μία από τις εκπομπές στην οποία η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη του!

Φυσικά η ιστορία ανάμεσα στους δύο δεν τελείωσε εκεί αφού μετά την εμφάνιση της τραγουδίστριας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2night show", ο Νίκος Μουτσινάς την "φύλαγε" μία εξαιρετική πρόκληση!

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

φουρέιρα μουτσινάςφουρέιρα μακιγιάζ