Φαίη Σκορδά: Τα sneakers της πρέπει να τα αποκτήσεις! Τα έβαλε με μαύρο δερμάτινο παντελόνι και προκάλεσε φρενίτιδα!

Εμείς τα θέλουμε απεγνωσμένα!

Φαίη Σκορδά: Τα sneakers της πρέπει να τα αποκτήσεις! Τα έβαλε με μαύρο δερμάτινο παντελόνι και προκάλεσε φρενίτιδα!

Η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Πριν λίγες ημέρες φόρεσε sneakers που πρέπει να αποκτήσεις αφού είναι ότι πιο must. Μάλιστα, προκάλεσε φρενίτιδα που τα έβαλε με μαύρο δερμάτινο παντελόνι.

Η παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις με το σύνολο της, που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα που διατηρεί.

Η Φαίη Σκορδά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας Zini. Αποτελείται από λευκή πλεκτή μπλούζα με τον έναν ώμο έξω και μαύρο δερμάτινο παντελόνι. Το look της το οποίο επιμελείται η στιλίστρια της, ολοκληρώθηκε με τα Puma sneakers.

Πρόσφατα ακόμη μια εμφάνιση της ενθουσίασε. Φόρεσε αθλητική φόρμα με γόβες και αυτό το look πρέπει να το αντιγράψεις.

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε αυτά τα αθλητικά και "τσακίστηκαν" τα ταμεία γιατί τα αγόρασαν όλες!

Αυτά είναι τα αθλητικά που φόρεσε η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά και "τσακίστηκαν" κυριολεκτικά τα ταμεία γιατί έτρεξαν όλες να τα αγοράσουν!

Είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz και κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση! Πολλές είναι οι γυναίκες που προσπαθούν με κάθε τρόπο να της μοιάσουν έστω και λίγο και αγοράζουν κάθε item που φοράει!

Ένα από αυτά τα κομμάτια που έγινε ανάρπαστο όταν το φόρεσε πριν λίγο καιρό είναι αυτά τα sneakers:

Φαίη Σκορδά: Αυτά είναι τα αθλητικά που δεν βγάζει από πάνω τώρα το καλοκαίρι! Που θα τα βρεις...

Είναι all day κομμάτι καθώς μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως και αργά το απόγευμα και να είσαι άνετη! Επίσης, συνδυάζεται υπέροχα και με παντελόνι, σορτς αλλά και με φόρεμα!

Ανήκει στην εταιρεία Haralas και μάλιστα τώρα βρίσκεται σε προσφορά! Από 69,00 ευρω θα το βρείτε μόνο 55,20!

Πρόσφατα, μάλιστα, το Youweekly.gr κατάφερε και τρύπωσε στην ντουλάπα της παρουσιάστριας και βρήκε τις εταιρείες που προτιμά αλλά και τις τιμές που έχουν τα κομμάτια αυτά!