Αθηνά Οικονομάκου: Έχει «εθιστεί» σε αυτό το μπεζ σακάκι! Βγήκε σε έκπτωση, 65 ευρώ κάτω!

Αγόρασέ το ή... μετάνιωσέ το!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Έχει «εθιστεί» σε αυτό το μπεζ σακάκι! Βγήκε σε έκπτωση, 65 ευρώ κάτω!

Η Αθηνά Οικονομάκου με μια ακόμα εμφάνιση παρέδωσε μαθήματα στιλ! Η ηθοποιός δείχνει να έχει «εθιστεί» σε ένα μπεζ σακάκι και εμείς το ψάξαμε και το εντοπίσαμε. Μάλιστα, πλέον βγήκε σε έκπτωση και κοστίζει 65 ευρώ κάτω. Είναι αυτό που λέμε αγόρασέ το ή... μετάνιωσέ το!

Το look της είναι άψογο και αν κι εσύ αγαπάς το street style βρήκες το style icon σου! Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, φόρεσε ρούχα από την συλλογή της, All over και έκανε ένα σύνολο για απόλυτο 10άρι. Ειδικά αν η καθημερινότητά σου είναι busy, όπως της Αθηνάς Οικονομάκου, τα ρούχα της θα σε βολέψουν άπειρα μας και είναι σε χαλαρές γραμμές αλλά παρόλα αυτά στιλάτα.

Η ίδια, πρόσφατα φόρεσε ταμπά παντελόνι και από πάνω φλοράλ πουκάμισο. Από όλο το look εμείς καρφωθήκαμε στο σακάκι της, που είναι suede και μπεζ και το βρήκαμε σε έκπτωση! Από 220 ευρώ πλέον κοστίζει 154 και έχουν μείνει λίγα κομμάτια! Επίσης σε έκπτωση είναι και το πουλόβερ της, από την ίδια συλλογή για το οποίο και σου μιλήσαμε χτες!

Δείτε την σχετική φωτογραφία με το σακάκι:

Αγαπάς κι εσύ το μπεζ σε σακάκια και όχι μόνο, όπως η Αθηνά Οικονομάκου; Tips για να φορέσεις ανοιχτά χρώματα και τον χειμώνα

1) Φόρα ολόλευκα και κάνε την αντίθεση με το παπούτσι και την τσάντα. Μπορεί να θεωρείς υπερβολή το να ντυθείς στα λευκά από την κορυφή μέχρι τα νύχια και έχεις δίκιο. Παπούτσια, αξεσουάρ ή όποιο άλλο κομμάτι του outfit σου επιθυμείς μπορεί να είναι σε πιο έντονο χρώμα που θα κάνει τη διαφορά.

2) Μπορείς να κάνεις μείξη με τους διαφορετικούς τόνους του λευκού και να συνδυάσεις πχ λευκό με κρεμ.

3) Κάνε το λευκό.. «καμβά»: Ντύσου στα λευκά και επέλεξε ένα πανωφόρι με prints ή σε έντονο χρώμα.

4) Μην το παρακάνεις με τους συνδυασμούς σε λευκό: Πχ. Φορώντας λευκό πουλόβερ, λευκό παντελόνι και λευκό πανωφόρι. Τοο much. Κράτα ισορροπία, φώτισε το outfit σου αλλά μέχρι εκεί.

5) Δεν θα ήταν τόσο καλή ιδέα να φορέσεις ένα λευκό, πολύ στενό παντελόνι αν η σιλουέτα σου δεν θα το αναδείξει όπως πρέπει. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και η επιλογή του μαύρου.

6) Αν είσαι πολύ τολμηρή δημιούργησε ένα total λευκό look, ενώ αν δεν είσαι σίγουρη ότι μπορείς να υποστηρίξεις μία τέτοια στιλιστική επιλογή, επίλεξε ένα μόνο άσπρο κομμάτι, όπως μία φούστα, ένα φόρεμα, ένα πανωφόρι, κασκόλ ή sneakers. Το ρούχο που θα διαλέξεις μπορείς να το συνδυάσεις πολύ όμορφα με ένα άλλο γκρι, ροζ, μαύρο ή navy blue κομμάτι.

7) Ιδανικός συνδυασμός και ειδικά για τον χειμώνα αποτελεί η επιλογή λευκού με μεταλλικές αποχρώσεις. Ύφος επίσημο και chic.