Τσάντες σε έντονα χρώματα - Η Άνοιξη ήρθε νωρίτερα στα H&M

Η κάθε μια είναι μοναδικό κομμάτι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τσάντες σε έντονα χρώματα - Η Άνοιξη ήρθε νωρίτερα στα H&M

Στην πιο πρόσφατη συλλογή αξεσουάρ των H&M - που μας θυμίζει και λίγο Άνοιξη - θα βρείτε τσάντες σε έντονα χρώματα, ευρύχωρες, κομψές και πρακτικές που σίγουρα θα αγαπήσετε. Είναι γνωστό πως μια γυναικεία τσάντα σε ένα σύνολο είναι ένας καλός τρόπος για να εκφράσετε το προσωπικό σας ύφος διατηρώντας, όμως, παράλληλα και όλα τα καθημερινά προϊόντα πρώτης ανάγκης κοντά σας.

Γι αυτό μην χάνετε καιρό, παρακάτω σας έχουμε μια λίστα από τσάντες H&M που είναι όπως πρέπει είτε για πρωί, είτε για μεσημέρι, είτε για απόγευμα και είναι και... οικονομικές. Αλλά και tips για το πως να συνδυάσετε σωστά με τσάντα σε τέτοιες αποχρώσεις με ένα καθημερινό σας outfit.

Βέβαια, να σας υπενθυμίσουμε πως τα καταστήματα Zara έχουν προσφορές κι έχουμε φτιάξει μια λίστα με τα προϊόντα που κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ, οπότε αφού διαλέξεις την τσάντα σου παρακάτω έλα πάνω και πάτα το link για να πας να πάρεις και κανένα όμορφο αλλά πάνω από όλα οικονομικό ρούχο.

Οι τσάντες των H&M με έντονα χρώματα

Round straw shoulder bag

24,99 €

H&M τσάντα

Small shoulder bag

15,99 €

H&M άνοιξη

Small shoulder bag

14,99 €

H&M προσφορές

Handbag

19,99 €

H&M κόκκινη τσάντα

Mini handbag

24,99 €

H&M τσαντάκι για βράδυ

Small shoulder bag

17,99 €

H&M νέα συλλογή τσάντες

Πώς να φορέστε μια τσάντα με έντονα χρώματα ακόμα και τον χειμώνα

Τολμήστε το χρώμα στην τσάντα σας για να φωτίσετε τα σκουρόχρωμα χειμωνιάτικα outfits σας.

Η τσάντα είναι ένα βασικό στοιχείο του γυναικείου στυλ που έχει μεγάλη στυλιστική δύναμη για να πετύχετε εντυπωσιακές εμφανίσεις που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Η τσάντα σας μπορεί να αποτελέσει έναν εύκολο τρόπο για να φωτίσετε και να δώσετε λάμψη σ'ένα πολύ απλό ή total μονόχρωμο look σας. Παίξτε λοιπόν με τα χρώματα στην τσάντα σας και δώστε το στυλ και το ύφος που θέλετε στο ντύσιμο σας. Εξάλλου έχουμε πει πως ο χειμώνας επιβάλλει πλέον το χρώμα στο look σας.

Δώστε στυλ και ένταση σ'ένα total black look με μία κόκκινη day bag και κάντε μια κομψή εμφάνιση στο γραφείο σας. Ακόμη, συνδυάστε το κλασσικό παλτό σας με μία χρωματιστή τσάντα για να το κάνετε πιο μοντέρνο και στυλάτο. Μετατρέψτε σε μοδάτη μια απλή casual εμφάνιση με το denim και το καρω πουκάμισο σας συνοδεύοντας τα με μία μπλε ηλεκτρίκ τσάντα. Επιλέξτε να συνδυάσετε το χακί παρκά σας με μία fluo day bag δίνοντας έτσι ένα πιο funky ύφος στις πρωινές σας εμφανίσεις. Να έχετε στο νου σας πως μπορείτε να βάλετε τις έντονες fluo τσάντες που πιθανόν να έχετε από την καλοκαιρινή σεζόν ακόμη και με τα χειμνιάτικα outfits σας. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδαίτερα φωτεινό και stylish για τις μουντές χειμωνιάτικες μέρες. Να θυμάστε πως μια τσάντα με έντονο χρώμα μπορεί να ισορροπήσει και να κάνει πιο χαλαρό ένα επίσημο ντύσιμο σας δίνοντας του τον αέρα που χρειάζεται.

Styling tip:

Αν επιλέξετε μια τσάντα έντονου χρώματος, αποφύγετε να βάλετε πολλά άλλα χρωματιστά ρούχα ή αξεσουάρ στο ίδιο outfit γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδιαίτερα κομψό.

TAGS