Γίνε κι εσύ Gntm με τις μπότες τις Βίκυς Καγιά - Οι τολμηρές θα τις «τσακίσουν»

Είναι top trend αλλά δεν μπορούν όλες να τις υποστηρίξουν!

Γίνε κι εσύ Gntm με τις μπότες τις Βίκυς Καγιά - Οι τολμηρές θα τις «τσακίσουν»

Τις μπότες τις Βίκυς Καγιά της λατρέψαμε αλλά δεν είναι για όλες αφού μόνο οι τολμηρές θα τις «τσακίσουν». Τo print είναι ιδιαίτερο και αν θες την γνώμη μας, πάρτες και γίνε κι εσύ GNTM! Θα κοιτάνε όλοι μα όλοι τα πόδια σου με αυτές.

Άσε δε, που είναι και φοβερά άνετες για όλη μέρα, οπότε δεν θα χρειάζεται να πας και από το σπίτι σου να αλλάξεις αν βγεις με τα κορίτσια ή με τον καλό σου για ποτό. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες μπότες είναι και πολύ οικονομικές και δεν έχεις δικαιολογία!

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τις μπότες της με μάξι φόρεμα με έντονα prints και μια ζώνη στη μέση. Έκανε κίνηση ματ και άφησε τα μαλλιά της πολύ φυσικά, ενώ μόλις τις έβαλε στο Instagram οι τολμηρές μπήκαν αμέσως στα migato όπου και τις πήρε η παρουσιάστρια του GNTM με σκοπό να τις τσακίσουν.

Ίσα που τις προλαβαίνεις και εσύ, μιας και έχουν μείνει λίγα κομμάτια! Αν πάλι είσαι από τα κλασικά κορίτσια, η Βίκυ Καγιά έβαλε πρόσφατα και μποτάκια σε πιο κλασικό στιλ, μόνο με 40 ευρώ όπως σου έχουμε γράψει! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Snake print: Η τάση της Βίκυς Καγιά που σε κάνει GNTM - Βάλτες σε μπότες και όχι μόνο

Το snake skin είναι μία τάση που ορισμένες γυναίκες αγαπούν, κι άλλες μισούν. Στα φετινά catwaks οι σχεδιαστές το παρουσίασαν σε φυσικούς τόνους, σε έντονους, αλλά και μεταλλικούς χρωματισμούς.

Ταιριάζει απόλυτα με ρούχα σε black & white αποχρώσεις για ένα chic αποτέλεσμα. Αποφύγετε να το συνδυάσετε με άλλα prints ή πολλά διαφορετικά χρώματα μαζί. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι πετυχημένο.

Τέλος, μπορείτε να αγοράσετε μία φούστα με το συγκεκριμένο μοτίβο και αναδείξτε την με ουδέτερες αποχρώσεις ή επενδύστε σ' ένα σακάκι καθώς θα δώσει ένταση στο σύνολό σας, χωρίς να το βαρύνει.