Με σατέν φόρεμα - νυχτικό η Ελένη Μενεγάκη: Θα το φοράνε όλες το καλοκαίρι

Εσύ θα το τολμήσεις;

Με σατέν φόρεμα - νυχτικό η Ελένη Μενεγάκη: Θα το φοράνε όλες το καλοκαίρι

Η Ελένη Μενεγάκη το τόλμησε και βγήκε στην εκπομπή της με σατέν φόρεμα - νυχτικό. Είναι mega trend και θα το φοράνε όλες το καλοκαίρι, αν μπορείς να το υποστηρίξεις κι εσύ, δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις. Το προτείνουν άλλωστε όλο οι Οίκοι του εξωτερικού.

Η παρουσιάστρια του Alpha tv αγαπά την μόδα αλλά ποτέ δε φοράει κάτι που δεν ταιριάζει στο δικό της, προσωπικό στιλ. Τα φορέματα νυχτικά σε σατέν της πάνε πολύ και αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της και η Ελένη το ξέρει. Πρόσφατα, στην εκπομπή της εμφανίστηκε με το συγκεκριμένο trend και εμείς το λατρέψαμε.

Η απόχρωσή του ήταν σε baby pink και το μήκος του λίγο πιο κάτω από το γόνατο, γεγονός που το κάνει «φορέσιμο» και για τα πρωινά στο γραφείο το καλοκαίρι. Αν θέλεις την γνώμη μας μην αργήσεις να πάρεις κάτι παρόμοιο, μιας και θα το φοράνε όλες το καλοκαίρι. Επί της ευκαιρίας, να θυμίσουμε και το άψογο παλτό που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα και μας τρέλανε.

Ιδού και η σχετική φωτογραφία με το σατέν φόρεμα - νυχτικό:

Πώς να φορέσεις σωστά το σατέν φόρεμα - νυχτικό σαν την Ελένη Μενεγάκη

Με τον κατάλληλο συνδυασμό μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι ένα versatile κομμάτι που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες όπου και αν πάτε.
Μπορείτε να το υποστηρίξετε όποιο και αν είναι το στιλ σας, από ρομαντικό μέχρι rock-grunge .
Υπάρχουν διάφορα μήκη και υφάσματα για να διαλέξετε αυτό που σας κολακεύει καλύτερα.
Συνδυάζεται με όλα τα είδη παπουτσιών, από αθλητικά μέχρι sexy πέδιλα και οver the knee boots.
Είναι ο καλύτερος φίλος του layering. Λόγω της απλής δομής και του μίνιμαλ σχεδιασμού του μπορεί να φορεθεί με πολλά άλλα κομμάτια φτιάχνοντας πολλά διαφορετικά looks.
Ακόμη και μόνο του δείχνει εξαιρετικά εντυπωσιακό και κομψό ενώ με τα κατάλληλα κοσμήματα, όπως choker ή statement σκουλαρίκια, συνθέτει red carpet looks.