Νέο trend 2020 φόρεμα - σαλοπέτα - Τα Zara ξεκινούν παγκόσμια τάση

Θα πάθεις εθισμό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Νέο trend 2020 φόρεμα - σαλοπέτα - Τα Zara ξεκινούν παγκόσμια τάση

Θα πάθεις εθισμό με το νέο trend που ξεκινούν σε παγκόσμιο επίπεδο για το 2020 τα καταστήματα Zara! Ξέχνα τα απλά, κλασικά φορέματα. Το φόρεμα - σαλοπέτα θα γίνει η αγαπημένη σου επιλογή για τις εξόδους σου, είτε πρωί, είτε βράδυ.

Συνδυάζεται τέλεια τόσο με ψηλά και βραδινά παπούτσια όσο και με sneakers. Δεν κυκλοφορούν πολλά κομμάτια σαν αυτό και σίγουρα δεν θα το δεις - μέχρι στιγμής τουλάχιστον - να το φοράνε πολλές γιατί... λίγες τολμούν κάτι νέο! Εσύ είσαι έτοιμη να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου; Για να μην ψάχνεσαι, η ομάδα του Youweekly.gr, δουλεύει για σένα και σου βρήκε το πιο τέλειο κομμάτι στα Zara.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ-ΣΑΛΟΠΕΤΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

29,95 EUR

ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ - 0387/073

Αμάνικο φόρεμα-σαλοπέτα με βαθύ ντεκολτέ V. Κάτω μέρος που καταλήγει σε βολάν. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Zara σαλοπέτα

Zara φόρεμα

Zara νέα συλλογή 2020

Zara οικονομικά κομμάτια

Είναι ένα από τα πιο girly κομμάτια που κυκλοφορούν αυτήν την περίοδο που, όμως, ταυτόχρονα φαίνεται και τόσο... αισθησιακό στα μάτια ενός αγοριού.

Επίσης, σου βρήκαμε και τα πιο top sneakers που μπορείς να το συνδυάσεις για μια χαλαρή πρωινή ή απογευματινή βόλτα για καφέ. Υπάρχουν στα καταστήματα Bershka.

Πως να συνδυάσεις το φόρεμα - σαλοπέτα που σου προτείνουμε από τα καταστήματα Zara

Θέλεις να δώσεις στυλ, χαρακτήρα και άνεση στην καθημερινή ή βραδινή βόλτα σου?

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις στην ντουλάπα σου μια σαλοπέτα σε όποιο στυλ εσύ προτιμάς. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής γιατί τα είδη σαλοπέτας είναι πολλά και ιδανικά για κάθε γούστο. Παντελόνι, σορτσάκι, φούστα. Δέρμα, τζιν, φόρμα. Boyfriend ή loose γραμμή. Έχει κυρίως girly χαρακτήρα και είναι παρμένη από την δεκαετία του 90′.

Αρχικά φοριόταν από τους εργάτες και αργότερα από τις εγκύους. Σήμερα έχει γίνει τάση και φοριέται από όλους δίνοντας μια εικόνα φανταστική.

Η σαλοπέτα μπορεί να δημιουργήσει ένα casual στυλ με sneakers και ριγέ ζιβάγκο σε όποιο χρωματισμό εσείς προτιμάτε. μπορείτε να προσθέσετε και ένα σκουφάκι.

Ακόμη πιο απλός συνδυασμός είναι κάτω από τη σαλοπέτα το αγαπημένο σου λευκό t-shirt.

Επιπλέον ένα μακό μπλουζάκι και μια oversized ζακέτα είναι ένας από τους πιο άνετους συνδυασμούς, κατάλληλος για όλες τις ώρες της μέρας. Και αν μιλάμε για βραδινή βόλτα μπορείτε να προσθέσετε και το κόκκινο κραγιόν σας που αναδεικνύει πάντοτε το look.

Πέρα από αυτούς τους συνδυασμούς μπορείς να επιλέξεις ένα σχετικά εντυπωσιακό μπλουζάκι ή Pullover και να κατεβάσεις όλο το πάνω μέρος της σαλοπέτας σου ή να κατεβάσεις μια από τις δυο τιράντες για ένα rock αλλά και cool στυλ.

Η δερμάτινη σου σαλοπέτα μπορεί να φορεθεί το βράδυ με ένα crop top ουδέτερου χρωματισμού και εντυπωσιακές ψηλοτάκουνες γόβες και ένα εντυπωσιακό κόσμημα. Από το look δεν λείπει βέβαια το έντονο κραγιόν.

Επίσης η αγαπημένη μας σαλοπέτα μπορεί να δημιουργήσει τον πιο chic συνδυασμό με ένα απλό μπλουζάκι ή πουκάμισο από μέσα και από πάνω ένα oversized ή μη blazer. Τα σαντέ γοβάκια μπορούν να ολοκληρώσουν το κομψό αυτό outfit όπως επίσης και ένα κολιέ με έντονες λεπτομέρειες. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε στο look σας την νέα τάση: ένα καπέλο!

Για όσες έχουν cozy διάθεση μπορούν να συνδυάσουν την σαλοπέτα τους με ένα pullover. Στο outfit μπορούν να προστεθούν και mirror γυαλιά ηλίου και cross τσάντα ώμου ή πλάτης.