Η Ελένη Φουρέιρα με τοπάκι γεμάτο στρας - Όλοι κοίταγαν τον άντρα δίπλα της

Είναι κούκλος και βγαίνει μαζί του για πρώτη φορά!

Η Ελένη Φουρέιρα με τοπάκι γεμάτο στρας - Όλοι κοίταγαν τον άντρα δίπλα της

Η Ελένη Φουρέιρα τόλμησε ξανά να παίξει με την μόδα και εμφανίστηκε με τοπάκι γεμάτο στρας . Όλοι κοίταγαν τον άντρα δίπλα της και μας φαίνεται απόλυτα λογικό αφού είναι νεαρός, κούκλος και εργένης! Όλες οι λεπτομέρειες για το ποιος είναι...

Η τραγουδίστρια, που εδώ και λίγο καιρό έχει χωρίσει με τον Αλμπέρτο Μποτία, έχει δώσει φουλ γκάζια στην καριέρα της. Η φήμη της σαρώνει και η Ελένη Φουρέιρα πουλάει τρελά! Πρόσφατα, εμφανίστηκε με κούκλο άντρα στο πλευρό της και το Instagram πήρε φωτιά!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ότι ο καλλονός δίπλα της είναι ο Eliad Cohen, ένας Ισραηλινός σούπερ σταρ που μεταξύ άλλων εργάζεται σαν μοντέλο και ηθοποιός. Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα «ταπεινό» τοπάκι γεμάτο στρας και μάλλον από ότι καταλαβαίνουμε, ψήνεται νέα συνεργασία. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η Ελένη Φουρέιρα αγαπά τα στρας πολύ - Τα έχει φορέσει εκτός από τοπάκι και στα... χέρια

Δεν την έχουμε δει ποτέ έτσι την Ελένη Φουρέιρα! Έβαλε στρας μέχρι και στα χέρια και παρέδωσε μαθήματα μόδας!

Η Ελένη Φουρέιρα, άναψε το δέντρο σε μεγάλο εμπορικό κέντρο και έκανε μια εμφάνιση που συζητήθηκε αρκετά! Η τραγουδίστρια, επέλεξε για την βραδιά ένα φόρεμα γεμάτο κρόσσια όμως μια λεπτομέρεια έκανε την διαφορά.

Η Ελένη, ολοκλήρωσε το look της με γάντια από τούλι και δαντέλα, στα οποίο είχε κεντήσει στρας! Τα μάτια όλων δεν έφυγαν λεπτό από πάνω της και φυσικά η Ελένη Φουρέιρα πήρε το απόλυτο 10άρι... Λέτε να το φορέσει σύντομα και σε τοπάκι; Πάντως της πάνε πολύ και εγκρίνουμε τα στρας παντού! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία με τον αδερφό της! Στο πρόσωπο είναι σαν δίδυμοι!

Ελένη Φουρέιρα στραςΕλένη Φουρέιρα εμφάνισηΕλένη Φουρέιρα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί