Η Τατιάνα Στεφανίδου «πέταξε» τις μεγάλες τσάντες - Ο φάκελός της είναι trend για όλες τις εποχές

Μπορείς να τον κρατήσεις χαλαρά από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Η Τατιάνα Στεφανίδου «πέταξε» τις μεγάλες τσάντες - Ο φάκελός της είναι trend για όλες τις εποχές

Όσο και αν δεν το πιστεύετε, η Τατιάνα Στεφανίδου «πέταξε» τις μεγάλες τσάντες και ο φάκελος της είναι trend για όλες τις εποχές. Φοριέται ανεξαρτήτως σεζόν και σε βγάζει ασπροπρόσωπη! Αν δεν τον έχεις ήδη, σπεύσε μιας και είναι περίοδος εκπτώσεων.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, είναι μια από τις μεγαλύτερες trendsetters της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε της look κοπιάρεται από σχεδόν όλες μας και αυτό που έκανε με έναν μικρό φάκελο δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.

Η Τατιάνα Στεφανίδου «πέταξε» τις μεγάλες τσάντες, που είναι σιγουράκι για πρωινές εμφανίσεις και κράτησε μια εμφανώς μικρότερη. Επέλεξε για το πρωινό της σύνολο τσάντα φάκελο σε μεγάλο μέγεθος και χρώμα της άμμου, ένα από τα μεγαλύτερα passepartout για όλες τις ώρες.

Το μπεζ άλλωστε, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της χρώματα, αφού το φόρεσε και σε γόβες, επίσης με μεγάλη επιτυχία. Επειδή όταν μιλάμε για μόδα και Τάτι, τα λόγια είναι περιττά, ιδού η σχετική φωτογραφία από το Instagram:

Πώς να φορέσεις σωστά τον φάκελό σου όπως η Τατιάνα Στεφανίδου και να «πετάξεις» κι εσύ τις μεγάλες τσάντες

H τσάντα clutch είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη βραδινή σου έξοδο και αυτό είναι το σωστό αφου η χωρητικότητα της δεν είναι επαρκής για το πρωί.

Παρόλα αυτά μπορείς πολύ εύκολα να κρατήσεις μία τσάντα φάκελο στην πρωινή σου βόλτα ή ακόμα και στη δουλειά που και είναι μικρή σε μέγεθος και χωράει αρκετά αντικείμενα. Αν δε, έχει και ανοιχτό χρώμα, θα πάρεις και εσύ το 10άρι όπως το έκανε και η Τατιάνα Στεφανίδου. Τόλμησέ το και άσε την μεγάλη σου τσάντα στο σπίτι, θα μας θυμηθείς και θα γράψεις κι εσύ ιστορία στο στιλ....