Ανεπανάληπτη αυτή η μαύρη παντελόνα από τα Bershka - Το instagram την έχει λατρέψει

Θα σου κάνει υπέροχα οπίσθια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ανεπανάληπτη αυτή η μαύρη παντελόνα από τα Bershka - Το instagram την έχει λατρέψει

Είναι πλέον γνωστό πως στο instagram μπορείς να βρεις τι τελευταίες τάσεις της μόδας γι αυτό κι εμείς κάνουμε τις μικρές μας αναζητήσεις εκεί και βρήκαμε έναν μαύρο "θησαυρό" που κυκλοφορεί στα καταστήματα Bershka! Αναφερόμαστε σε μια ανεπανάληπτη παντελόνα, φυσικά.

Μπορείς να την φοράς από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ - συνδυάζοντάς της με τα κατάλληλα αξεσουάρ, παπούτσια και μπλουζάκια φυσικά, ανά την ώρα που έχεις επιλέξει να την βάλεις. Κοστίζει 19,99 ευρώ και βγαίνει και σε δεύτερο χρώμα, σε μπεζ.

Παντελόνι Flare Fit

ΑΝΑΦ. 0078/296/800

Bershka παντελόνα

Η ανεπανάληπτη παντελόνα των καταστήματα Bershka στο instagram

Bershka instagram #bershkastyle

Ωστόσο, για να σου ολοκληρώσουμε το outfit - γιατί μας ξέρεις πολύ, καλά εδώ στο Youweekly.gr δεν μπορούμε να αφήσουμε τίποτα στην τύχη του - σου βρήκαμε συγκλονιστικά μπλουζάκια με στάμπα από τα Zara που είναι σε σούπερ προσφορά και το πιο ακριβό που θα βρεις αυτή την στιγμή είναι με 5,99 ευρώ! Μπορείς να τα βάλεις τόσο το πρωί όσο και το βράδυ με την εξαιρετική αυτή παντελόνα και να κάνεις όχι μόνο τα αντρικά κεφάλια να γυρίσουν το βλέμμα τους πάνω σου αλλά και τα γυναικεία! Μην παραξενευτείς αν σε σταματάνε στο δρόμο για να σε ρωτήσουν από που την αγόρασες!

Το μπουφάν που βλέπουμε παντού στο instagram είναι στα Bershka - Τώρα βρίσκεται σε προσφορά

Στο instagram μπορείς να βρεις τα νούμερα ένα trends που κυκλοφορούν στην αγορά ακόμα και στα ρούχα! Εμείς εντοπίσαμε πως πρώτο αυτή την περίοδο βρίσκεται αυτό το συγκεκριμένο μπουφάν που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω και είναι στα καταστήματα Bershka! Μάλιστα, τώρα το έχουν και σε προσφορά οπότε... τρέξε να το προλάβεις!

Θα είναι ένα κομμάτι που σίγουρα θα φορέσεις τώρα τον χειμώνα αλλά και προς το φθινόπωρο και σίγουρα έχεις πολλούς τρόπους να το συνδυάσεις αν θες!

Αυτό είναι το μπουφάν που βλέπουμε παντού στο instagram και το έχουν τα Bershka σε προσφορά

Φουσκωτό μπουφάν

ΑΝΑΦ. 6216/109/712

Bershka μπουφάν

Bershka instagram fashion trends

TAGS