Με μόνο 20 ευρώ η τσάντα αυτή από τα Stradivarius θα γίνει αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια

Τρέξε να την προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μόνο 20 ευρώ η τσάντα αυτή από τα Stradivarius θα γίνει αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια

Η τσάντα είναι το πιο χρήσιμο και βασικό αξεσουάρ της γυναίκας. Εκτός του ότι βάζεις μέσα όλα τα πράγματα σου, δίνει άλλο στιλ στο ντύσιμο σου και δεν το δείχνει «γυμνό». Εγώ στα Stradivarius σου βρήκα εκείνη που θα γίνει η καθημερινή και αγαπημένη σου συνήθεια. Μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 20 ευρώ.

Οι τσάντες πλάτης μπορούν να σε «σώσουν». Μπορείς να την φορέσεις από νωρίς το πρωί για τις δουλειές σου, στο γραφείο, για τον καφέ, ακόμη και για ένα χαλαρό ποτό νωρίς το βράδυ. Κάνοντας πάντα τους σωστούς συνδυασμούς. Γιατί πάντα δεν ταιριάζουν όλα με όλα.

Εγώ όμως στα Stradivarius σου βρήκα το σακίδιο πλάτης που μπορείς να φορέσεις όλες αυτές τις ώρες της ημέρας με sport, casual, αλλά και chic look. Βγαίνει σε μαύρο αλλά και ροζ ανοιχτό. Είναι καπιτονέ και πολύ μαλακό. Να σημειώσουμε πως απαγορεύεται το πλύσιμο, το στεγνό καθάρισμα αλλά και το σιδέρωμα.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα αλλά και στην ηλεκτρονική τους σελίδα με μόνο 20 ευρώ.

Καπιτονέ σακίδιο πλάτης

Stradivarius τσάντες

Και αυτή η μαύρη τσάντα κάνει πάταγο στα Stradivarius. Την έχει μέχρι και η Κιμ Καρντάσιαν και σίγουρα θα την λατρέψεις! Ακόμα το σκέφτεσαι;

Πως να φορέσεις την τσάντα πλάτης

Αν είσαι λίγο πιο αθλητικός και casual τύπος και έχεις ήδη επιλέξει παπούτσια τύπου sneaker, μπορείς να ταιριάξεις και να ολοκληρώσεις το ντύσιμο σου με ένα backpack που να θυμίζει περισσότερο σχολική τσάντα.

Το ιδανικό για σένα είναι ένα υφασμάτινο σακίδιο πλάτης με εξωτερική θήκη, ότι πρέπει για το γυμναστήριο και όχι μόνο. Το μέγεθος κλειδί σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το medium, καθώς είναι πιο πρακτικό και σου δίνει την απαραίτητη χωρητικότητα για να κουβαλήσεις τα πράγματα που χρειάζεσαι. Βέβαια ένα τέτοιο backpack δε θα σε περιορίσει μόνο σε αθλητικές δραστηριότητες, επιλέγοντας ένα παρόμοιο backpack με επιπλέον λεπτομέρειες, μεταλλικά διακοσμητικά ή τρούξ, σε συνδυασμό υφάσματος και καουτσούκ, αλλά και με γεωμετρικά σχέδια αμέσως θα δώσεις μια πιο casual εμφάνιση για μια χαλαρή βόλτα ή έναν απογευματινό καφέ.

Μπορεί να πιστεύεις ότι φορώντας ένα backpack δεν φαίνεσαι σικ και κομψή, αλλά κάνεις λάθος. Επέλεξε μια δερμάτινη τσάντα πλάτης. Το δέρμα είναι απλό και διαχρονικό, ιδανικό για την πλάτη σου αφού είναι αρκετά μαλακό ώστε να μη σε ενοχλεί στην κάθε σου κίνηση. Επιπλέον ταιριάζει με ευρεία γκάμα ένδυσης προσδίδοντας κομψότητα και στυλ.

Μπορείς να τις βρεις σε διάφορα στυλ, από τις κλασικές σε ταμπά χρώμα τσάντες πλάτης, μέχρι και αυτές που θα τονίσουν λίγο παραπάνω το outfit σου, σε μπορντό χρώμα με διακοσμητικά κουμπώματα ή διακοσμητικά κρόσια που και φέτος είναι πολύ της μόδας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κρατήσεις ένα εκλεπτυσμένο, θηλυκό look , χωρίς να θυσιάσεις την άνεσή σου.