Η Δούκισσα Νομικού «έντυσε» τα μαλλιά της με κόσμημα - Είναι hot trend, ακόμα κάθεσαι;

Θα σε κοιτάνε όλοι στα μαλλιά σου! Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΟ

Η Δούκισσα Νομικού «έντυσε» τα μαλλιά της με κόσμημα - Είναι hot trend, ακόμα κάθεσαι;

Η λαμπερή Δούκισσα Νομικού έκανε την ανατροπή και αποφάσισε να «ντύσει» τα μαλλιά της με κόσμημα. Μάλιστα η εν λόγω τακτική είναι hot trend, δε νομίζουμε ακόμα να κάθεσαι και να μην το έχεις υιοθετήσει;

Πρόσεξε όμως! Μπορεί να είναι hot trend τώρα, η Δούκισσα Νομικού όμως, σαν γνήσια fashionista, το έχει υιοθετήσει εδώ και χρόνια! Η φωτογραφία που αλιεύσαμε είναι παλιά και ομολογούμε πώς μέχρι και εμείς εκπλαγήκαμε -πάντα θετικά.

Η καλλονή παρουσιάστρια, είχε φωτογραφηθεί με ένα πολύ κοψό σινιόν και για να δώσει εξτρά trouch από glam, επέλεξε να ολοκληρώσει το χτένισμά της με ένα κόσμημα γεμάτο στρας. Η ίδια, έχει αδυναμία στα κοσμήματα και έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό την δική της συλλογή. Μάλιστα η Ελεονώρα Μελέτη, επέλεξε για εμφάνισή της κομμάτι από την συγκεκριμένη συλλογή και έκανε πάταγο, το έχετε δει;

Ιδού η φωτογραφία με κόσμημα στα μαλλιά

Πώς να βάλεις κόσμημα στα μαλλιά σου σωστά σαν την Δούκισσα Νομικού

Αξεσουάρ για τα μαλλιά που μοιάζουν με κοσμήματα εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική τους. Εκλεπτυσμένα, με ύφος άκρως πολυτελές, είναι ίσως ότι καλύτερο είδαμε στα σύγχρονα αξεσουάρ. Πολύτιμα κλιπ με μπουκέτα από τριαντάφυλλα, μέχρι τσαμπιά από σταφύλια επέλεξαν πολλλοί κομμωτές να στολίσουν χαλαρά πιασμένα μαλλιά.

Η εικόνα τους αδιαμφισβήτητα νοσταλγική, σαν τάση διαχρονική, ερμηνευμένη με τον πιο σύγχρονο τρόπο. Όλα αυτά μπλέχτηκαν ανάμεσα σε ακατάστατα σινιόν και θηλυκά φορέματα ανά τα χρόνια. Οι επιλογές είναι άπειρες και η τελική απόφαση δική σου. Πρόσεχε όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στο υπόλοιπο outfit, γιατί αλλιώς θα καταλήξεις passe!