Πανικός στα H&M για μια φούστα - Είναι καρό και έχει 9,99 ευρώ

Γλύφει όλο το κορμί σου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανικός στα H&M για μια φούστα - Είναι καρό και έχει 9,99 ευρώ

Πανικός έχει προκληθεί στα H&M για μια φούστα, η οποία είναι καρό και έχει 9,99 ευρώ! Πάρτην άμεσα και... φύγε όπως είσαι πριν εξαντληθεί. Εμείς την λατρέψαμε με την πρώτη ματιά και ήδη την έχουμε αποκτήσει. Ακόμα κάθεσαι;

Είναι γεγονός πως το καρό είναι το hot trend της σεζόν και στα H&M το ξέρουν! Έβγαλαν την απόλυτη φούστα για all day εμφανίσεις σε τιμή - ποίημα και δεν προλαβαίνουν να ξεπουλάνε. Έχει ακόμα νούμερα αλλά σύντομα θα εξαντληθεί, μην λες μετά ότι δεν στο είπαμε.

Μπορείς να την φορέσεις από τώρα μέχρι και το τέλος της Άνοιξης, γιατί το σχεδόν μάλλινο ύφασμά της, δεν θα σε βολέψει το καλοκαίρι. Πάρε και το τέλειο city bag που σου βρήκαμε εδώ από τα Zara και έκλεισες το υπέρτατο λουκ!

Ιδού οι φωτογραφίες από την φούστα που κάνει πανικό στα H&M:

H&M φούστα
H&M φούστα φτηνή

Βρες την εδώ

Γιατί γίνεται πανικός στα H&M για μια καρό φούστα στα 9,99 ευρώ

Πόσα ακόμα να σου πω για το καρό. Νομίζω δε χρειάζεσαι άλλη ανάλυση γι' αυτό το print παρά μόνο έμπνευση. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις ήδη επενδύσει σε ένα καρό item και μάλλον θα έχεις ανασύρει όλα εκείνα που θυμώσουν ότι έχεις καταχωνιάσει στα άδυτα της ντουλάπας σου. Μέσα σε όλα τα καρό σου outfit, λογικά θα υπάρχει και μία φούστα, η οποία σαφώς κι έχει θέση στο street style σου και μπορείς να τη φορέσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Συνήθως, μία καρό φούστα, επειδή είναι από μόνη της ένα ιδιαίτερο κομμάτι, την συνδυάζεις με μονόχρωμα tops και παπούτσια. Φέτος, όμως, έχεις κι άλλες επιλογές που ξεπερνούν τον κλασικό συνδυασμό που ξέρεις κι εμπιστεύεσαι.

TAGS