Φρενίτιδα στα BSB με την φούστα της Φαίης Σκορδά - Με κουμπιά, στα 70 ευρώ

Είναι λευκή και «φωνάζει» Άνοιξη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φρενίτιδα στα BSB με την φούστα της Φαίης Σκορδά - Με κουμπιά, στα 70 ευρώ

Φρενίτιδα έχει προκληθεί στα BSB με την λευκή φούστα της Φαίης Σκορδά! Είναι με κουμπιά, θα την βρεις στα 70 ευρώ και πάει σε όλες! Έχουν μείνει λίγα κομμάτια... Εμείς πάντως, την εντοπίσαμε για εσένα και μάλιστα σου λέμε από τώρα ότι το λευκό είναι το hot χρώμα της Άνοιξης.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, φημίζεται για το στιλ της και η τελευταία της εμφάνιση μας θύμισε το γιατί. Η Φαίη Σκορδά έβαλε τιραντάκι σε ασημί με ιδιαίτερη πλέξη, έπιασε τα μαλλιά της σε περίτεχνο χτένισμα και από κάτω επέλεξε μια κλασική φούστα σε λευκό με κουμπιά.

Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκαναν και τα παπούτσια της, τα οποία αναδείκνυαν το εκπληκτικό της σώμα! Στο θέμα μας όμως. Η λευκή φούστα με κουμπιά της παρουσιάστριας, είναι από την εταιρία BSB και θα την βρεις στα 70 ευρώ σε πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα. Αν βέβαια δεν τα καταφέρεις, δες εδώ το λευκό φόρεμά της από το ίδιο κατάστημα, την κοίταγαν όλοι με αυτό.

Ιδού η φωτογραφία με την φούστα:

Πως να φορέσεις σωστά την φούστα σου με κουμπιά ή χωρίς σαν την Φαίη Σκορδά - Θα βρεις πολλές στα BSB

Ανάλογα το ύφος της φούστας αλλά και τους συνδυασμούς σου, με τη φούστα μπορείς να δημιουργήσεις ρομαντικά, retro αλλά ακόμα και sportive outfits που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου και θα σε μετατρέψουν την mini φούστα σου σε ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας σου.

Styling tips:

  • Αν θες τα πόδια σου να δείχνουν πιο ψηλά, τότε φρόντισε η φούστα εκτός από mini να είναι και ψηλόμεση και απόφυγε παπούτσια που δένουν στον αστράγαλο ή booties.
  • Φρόντισε η φούστα να μην είναι εφαρμοστή, αν θες τα πόδια σου να δείχνουν πιο αδύνατα και απέφυγε όσες έχουν κουμπιά στο πλάι ή ruflles.
  • Για να τονίσεις τη μέση σου αλλά και τα καλλίγραμμα πόδια σου, φόρα μία mini, wrap φούστα και βάλε από μέσα το top.
  • Σε περίπτωση που έχεις αδύνατες γάμπες, τότε δοκίμασε να φορέσεις την mini φούστα σου με κοντά καλτσάκια και sneakers ή flat παπούτσια.