Νέα συλλογή στα Stradivarius για Άνοιξη 2020 - Χαμός με αυτά τα μποτάκια

Προκαλούν φρενίτιδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα συλλογή στα Stradivarius για Άνοιξη 2020 - Χαμός με αυτά τα μποτάκια

Πρόκειται να γίνει ακόμη περισσότερος χαμός με αυτά τα μποτάκια που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Stradivarius. Έρχονται κατευθείαν από την νέα συλλογή για την Άνοιξη του 2020. Ήδη από τις πρώτες ημέρες που βγήκαν έχουν προκαλέσει φρενίτιδα με το στιλ και το χρώμα τους, καθώς βγαίνουν σε δυο διαφορετικά.

Αν λατρεύεις τα μποτάκια και την περίοδο της Άνοιξης δεν θέλεις να φορέσεις μαύρα, καθώς σου θυμίζουν πολύ χειμώνα, τότε στα Stradivarius θα βρεις τα ιδανικά για να φορέσεις στην καθημερινότητα σου. Από το πρωί στον καφέ, το μεσημέρι στο φαγητό με τις κολλητές, στο χαλαρό ποτό, μέχρι και αργά το βράδυ στο κλαμπ.

Πρόκειται για τα μποτίνια με τακούνι σε ύψος 7cm, τα οποία δένουν με κορδόνια, ενώ έχουν και φερμουάρ στα πλάγια του εσωτερικού. Βγαίνουν σε γαλάζιο, αλλά και ροζ-ροζ χρώμα. Κοστίζουν 35,99 € και πρόκειται να τα αγαπήσεις. Είναι ότι πιο girly κομμάτι υπόδησης θα δεις να κυκλοφορεί στην αγορά.

Αν σας λερωθεί, να γνωρίζετε πως απαγορεύεται το πλύσιμο. Το καλύτερο είναι να πάρετε ένα πανάκι και να το καθαρίσετε τοπικά με απαλές κινήσεις για να μην χαλάσει το χρώμα αλλά και το δέρμα.

Πως να φορέσετε τα μποτάκια από τα Stradivarius

Μπορείτε να τα φορέσετε και με φούστα, φόρεμα και τζιν. Το πρωί με ένα απλό τζιν παντελόνι είτε σε στενή είτε σε φαρδιά γραμμή, ένα απλό μπλουζάκι και παλτό. Νωρίς το βραδάκι μπορείτε να τα συνδυάσετε με μια ψηλόμεση φούστα με τοπάκι, ενώ αργά το βράδυ για ποτό με ένα στενό φόρεμα.

Μάλιστα, με αυτή την φούστα από τα Stradivarius ταιριάζει άψογα. Η συγκεκριμένη είναι από τζιν και σε ταξιδεύει πίσω στην δεκαετία του '90, μιας και μπορείς να την συνδυάσεις εύκολα είτε με τζιν, δημιουργώντας συνδυασμό total jean, είτε με άλλο ύφασμα της επιλογής σου.

Μποτίνια με τακούνι και κορδόνια

Stradivarius παπούτσια

Stradivarius Ανοιξιάτικη συλλογή