Θα παραμιλάς με αυτά τα mules από Massimo Dutti - Animal print και σικ

Είναι τέλειο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα παραμιλάς με αυτά τα mules από Massimo Dutti - Animal print και σικ

Mules, νούμερα ένα στα trends για ακόμα μια χρονιά! Αν θες να ξεχωρίσεις και φέτος φορώντας αυτό το παπούτσι τρέξε κατευθείαν στα καταστήματα Massimo Dutti να αγοράσεις αυτό το ένα και μοναδικό που ενώ έχει animal print είναι ταυτόχρονα και τόσο σικάτο. Θα παραμιλάς όταν το δεις από κοντά.

Η εποχή που τα χειμωνιάτικα ανεβαίνουν στο πατάρι και τα πιο φθινοπωρινά και ανοιξιάτικα κατεβαίνουν φτάνει γι αυτό τρέξε να προλάβεις πρώτη αυτά τα mules. Κοστίζουν 59,95€ και θα τα φοράς για χρόνια.

ΜULE ANIMAL PRINT

Massimo Dutti νέα συλλογή

Massimo Dutti mules

Massimo Dutti παπούτσια

Αν θες να το κάνεις δικό σου πάτα αμέσως εδώ!

Πως να φορέσεις τα mules σωστά

  • Mules με ολόσωμη φόρμα

Μία ολόσωμη φόρμα σε ουδέτερο χρώμα που κολακεύει την επιδερμίδα σου είναι ένα outfit που μπορείς να φορέσεις ότι παπούτσια θέλεις. Τα mules είναι μία επιλογή που θα κάνουν το look ακόμη πιο stylish και ξεχωριστό.

  • Με mini φούστα και πούκαμισο

Μία κλασσική μαύρη φούστα που έχεις ήδη μπορείς να την συνδυάσεις με ένα πουκάμισο ριγέ, ή πουά (τα δύο prints που συναντάμε στις φετινές τάσεις μόδας) και να ολοκληρώσεις το outfit με flat παπούτσια mules. Φόρεσε τα αγαπημένα σου αξεσουάρ και είσαι έτοιμη.

  • Mules με μακρύ φόρεμα

Φέτος λατρέψαμε τα μακριά φορέματα, αλλά τα λατρέψαμε λίγο παραπάνω όταν συνδυάζονται με mules. Ένα αέρινο κρουαζιέ φόρεμα είναι must γι’αυτή τη σεζόν και μπορείς να την σετάρεις με τα mules, είτε αυτά είναι flat είτε έχουν χοντρό τακούνι

  • Flat mules με σορτσάκι

Λινό σορτσάκι ή ψηλόμεσο τζιν, δεν έχει σημασία. Μπορείς να φορέσεις τα mules και να είσαι πιο άνετη αλλά και στιλάτη από ποτέ. Μπορείς να διαλέξεις και αυτά που είναι μυτερά μπροστά – είναι το ίδιο άνετα και κομψά.