Βίκυ Καγιά: «Έσπασε» το τζιν σύνολο της με αυτή την τσάντα - Είναι all day και βολική

Ακολούθησε την συμβουλή της και δεν θα χάσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: «Έσπασε» το τζιν σύνολο της με αυτή την τσάντα - Είναι all day και βολική

Η Βίκυ Καγιά είναι από τα αγαπημένα μοντέλα της ελληνικής showbiz και έχει αποδείξει πως έχει απίστευτο ταλέντο σε αυτό που κάνει. Ταλέντο έχει και στους... στιλιστικούς συνδυασμούς. Σε μια ανάρτηση της είδαμε να κρατά μια all day και βολική τσάντα, η οποία «έσπαγε» το τζιν σύνολο της.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης σοκοφρετών και την ίδια περίοδο, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της.

Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για αρκετά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, είδε τεράστια επιτυχία. Μέσα από το GNTM, όπου συμμετείχε ως κριτής, πραγματοποιούσε εντυπωσιακούς στιλιστικούς συνδυασμούς.

Και πριν από λίγες ημέρες, έκανε μια εμφάνιση με τον απόλυτο nude συνδυασμό και το παντελόνι της σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Πρόκειται για ένα ανοιξιάτικο σύνολο που είναι υπέροχο και θα κλέψετε τις εντυπώσεις αν το αντιγράψετε και εσείς.

Το τζιν σύνολο της με την all day τσάντα

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βίκυ Καγιά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, έναν εντυπωσιακό στιλιστικό συνδυασμό.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο φόρεσε ένα total τζιν σύνολο, το οποίο «έσπασε» με τσάντα ώμου, από την εταιρία «Alviero Martini». Είναι σε καφέ και λευκό χρώματα με primts, ενώ μπορείς να την κρατήσει και χιαστή, αλλά και στον έναν ώμο.

Το σύνολο που δημιούργησε μπορεί να φορεθεί καθημερινά. Τόσο από το πρωί στον καφέ, έως και το απόγευμα για φαγητό με τις φίλες. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να το φορέσεις και το βράδυ για πότο.