Μόνο για τολμηρές αυτό το πράσινο τρικίνι των Oysho - Θα το βρεις στα 29,99 ευρώ

Εσύ θα το τολμήσεις; Είναι νούμερο ένα trend στα μαγιό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μόνο για τολμηρές αυτό το πράσινο τρικίνι των Oysho - Θα το βρεις στα 29,99 ευρώ

Αυτό το πράσινο τρικίνι που είδαμε στα Oysho είναι μόνο για τολμηρές αλλά «τσακίζει» ταμεία! Θα το βρεις στα 29,99 ευρώ και αν είσαι κορίτσι που τολμά και το πάρεις, δεν θα το βγάζεις από πάνω σου. Εξάλλου θα το δεις να φοριέται πολύ φέτος το καλοκαίρι, είναι νούμερο ένα trend.

Αν πάλι το φοβάσαι γενικά, αλλά θέλεις να πειραματιστείς, μην το διστάσεις να το αγοράσεις αφού έχει φοβερή τιμή και αν δεις ότι γενικά δεν σου ταιριάζει, δεν θα έχεις χαλάσει και ένα σκασμό λεφτά. Σε γενικές γραμμές πάντως, κολακεύει πολλές από εμάς και ταιριάζει σε αρκετούς σωματότυπους οπότε δε νομίζουμε να έχεις θέμα.

Τρικίνι ασύμμετρο με φιόγκο

  • 29.99 €
  • Αναφ. 0744/333
  • JOIN LIFE
  • ΠΡΑΣΙΝΟ ULTRAMAR

Oysho μαγιό
Oysho τρικίνι

Βρες το εδώ

Και αφού θα είσαι στα Oysho, δες και αυτά τα υπέρτατα εσώρουχα και κάνε χαμό....

Τι είναι το τρικίνι μαγιό που ξεπουλάει στα Oysho και βγαίνει μόνο σε πράσινο στα 29,99 ευρώ

Υπάρχουν αυτές που προτιμούν τα ολόσωμα μαγιό, κάποιες που δεν ζουν χωρίς το μπικίνι τους. Υπάρχουν και αυτές που δεν εμφανίζονται στην παραλία χωρίς το νέο μαγιό που σάρωσε τις εντυπώσεις στο Fashion Week Μiami αυτή την εβδομάδα.

Το τρικίνι είναι ένα μαγιό που συνδέει το μπικίνι με ένα κομμάτι ύφασμα ή ένα μοτίβο στην κοιλιά. Βρίσκεται ανάμεσα στο μπικίνι και το ολόσωμο αλλά μπορεί να αποδειχτεί θαυματουργό για ορισμένες γυναίκες που θέλουν κάτι να κρύψουν και κάτι να αποκαλύψουν. Αν ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία go for it και θα μας θυμηθείς!

TAGS