Θέλουμε τώρα τα πέδιλα της Βίκυς Καγιά - Είναι πράσινα και γεμάτα λουράκια

Νούμερο ένα τάση στο εξωτερικό

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Θέλουμε τώρα τα πέδιλα της Βίκυς Καγιά - Είναι πράσινα και γεμάτα λουράκια

Είναι γεγονός πώς θέλουμε... τώρα τα πέδιλα της Βίκυς Καγιά! Είναι πράσινα και γεμάτα λουράκια, νούμερο ένα τάση στο εξωτερικό και όχι μόνο, αν δεν τα έχεις αποκτήσει ακόμα ίσα που προλαβαίνεις. Άλλωστε έχουν ήδη βγει sold out.

Μια τάση που μας ήρθε από το εξωτερικό και από το παρελθόν είναι τα πέδιλα γεμάτα λουράκια, τα οποία και γνωρίσαμε στα 90's! Κάνουν βέβαια δυναμικό comeback και πλέον ξεκινάμε δειλά - δειλά και τα βλέπουμε παντού. Η Βίκυ Καγιά σαν γνήσια fashionista, υιοθέτησε πρώτη την τάση.

Την εντοπίσαμε στο Instagram με λευκό σύνολο και πράσινα πέδιλα από τα Migato και αμέσως ψάξαμε να τα βρούμε μανιωδώς. Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα, αλλά να ξέρεις πως έχουν μείνει πολύ λίγα κομμάτια. Αν βέβαια θες να αντιγράψεις το στιλ της, δες εδώ ένα ακόμα ζευγάρι παπούτσια που φόρεσε και μας ενθουσίασε..

Ιδού η φωτογραφία με τα πέδιλα:

Βίκυ Καγιά πέδιλα

Πώς να μην σε χτυπήσουν τα πέδιλα με λουράκια σαν της Βίκυς Καγιά

Τρεις είναι οι παράγοντες που εξασφαλίζουν την άνεση στα παπούτσια με ψηλά τακούνια:

1. Η εσωτερική επένδυση στη σόλα και η χοντρή εξωτερική σόλα

2. Μια βάση που δεν στενεύει πολύ γιατί αναγκάζει τα δάχτυλα του ποδιού να στριμώγνονται.

3. Μάξιμουμ ύψος 8-9 εκατοστά.

Γίνε προνοητική

  • Εφόσον τα ψηλά τακούνια θα κατανείμουν το βάρος στο μπροστινό μέρος του πέλματος, ο πόνος θα ξεκινήσει από τις μπάλες στη βάση (μετατάρσιο). Εκτός αν έχεις ήδη τοποθετήσει ειδικούς gel πάτους που προλαμβάνουν τον πόνο, εμποδίζουν το πέλμα από το να γλιστρήσει και απορροφούν τους κραδασμούς.