Latest trends 2020 - «Εμμονή» η round straw τσάντα των H&M

Σε δυο χρώματα η πιο ρομαντική τάση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Latest trends 2020 - «Εμμονή» η round straw τσάντα των H&M

«Εμμονή» πρόκειται να πάθεις με την τσάντα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των H&M. Πρόκειται για την round straw, η οποία βρίσκεται στα latest trends του 2020. Η πιο ρομαντική τάση της Άνοιξης και του Καλοκαιριού, βγαίνει σε δυο χρώματα.

Η Άνοιξη μπαίνει επίσημα σε λίγες ημέρες και ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους όλες οι τάσεις της σεζόν. Φωτεινές αποχρώσεις που «μυρίζουν» θερινή περίοδο, κυριαρχούν παντού.

Εγώ στη διαδικτυακή σελίδα του H&M σου βρήκα την τσάντα που δεν θα αφήσεις από τα χέρια του φέτος την Άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι. Πρόκειται για την στρογγυλή τσάντα, η οποία είναι πλεκτή ψάθινη. Κλείνει με φερμουάρ στο πάνω μέρος. Μπορείς να την κρατήσει τόσο στον ώμο με αλυσιδάκι, αλλά και στο χέρι. Βγαίνει σε χρώμα μπεζ και ροζ.

Round straw shoulder bag

Τσάντες H&M

Τάσεις 2020

Συνδύασε την τσάντα του και άλλαξε το στυλ σου με το τέλειο bucket hat από τα H&M! Είναι το νέο απόλυτο trend που μας προτείνουν τόσο μεγάλα ονόματα του εξωτερικού, όσο και Ελληνίδες celebrities, όπως η Ελένη Φουρέιρα.

Πως να κρατήσει την τσάντα των H&M

Με φορέματα

Τα φορέματα είναι πολύ άνετα για το καλοκαίρι και υπάρχουν σε διάφορες γραμμές και σχέδια. Η ψάθινη τσάντα ταιριάζει με ένα ανάλαφρο καθημερινό στράπλες φόρεμα ή ένα μεσάτο ανοιχτόχρωμο φόρεμα για τις καθημερινές βόλτες στην πόλη, για έναν πρωινό ή απογευματινό καφέ. Από κάτω φόρεσε τις εσπαντρίγιες σου, flat ή πέδιλα με χαμηλό τακούνι.

Με φούστα

Οι ψάθινες τσάντες λόγω του γήινου χρώματος που έχουν ταιριάζουν με όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς και μπορείς να την έχεις σαν κομμάτι πασπαρτού στη ντουλάπα σου. Μπορείς να την φορέσεις καθημερινά με μια mini φούστα ή ακόμα και με μακριά φούστα με βολάν για ένα πιο αέρινο street style.

Με παντελόνι

Για μια πρωινή βάφτιση ή για κάθε μέρα στο γραφείο μπορείς να φορέσεις ένα καλό υφασμάτινο παντελόνι και ένα top,κάνοντας άκρως καλοκαιρινό το στυλ με την συγκεκριμένη τσάντα. Φυσικά αντί για παντελόνι μπορείς να φορέσεις και μια ολόσωμη φόρμα σε γήινες αποχρώσεις και να είσαι απλή και εκθαμβωτική.

Στις διακοπές όμως ή τη βόλτα στο νησί προτίμησε ένα σορτς που μπορεί να συνδυαστεί με σανδάλια ή πέδιλα με χαμηλό τακούνι. Μην φοβηθείς να βάλεις στις ψάθινες τσάντες το προσωπικό σου στοιχείο βάζοντας ένα φουλάρι ή κάποιες φούντες.

Με jean

Το jean είναι αναμφίβολα το ρούχο που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ. Μπορεί να μην είναι το κατάλληλο παντελόνι για τις πρωινές ώρες αφού είναι αρκετά ζεστό, πολλές όμως προτιμούμε να συνδυάζουμε το αγαπημένο μας ψηλόμεσο ή boyfriend jean με ένα ωραίο top για τις χαλαρές απογευματινές ή βραδινές βόλτες για cocktail.

Όπως μπορείς να δεις και στις εικόνες η ψάθινη τσάντα δεν χαλάει το στυλ, ούτε το κάνει αρκετά καθημερινό. Τραβάει διακριτικά τα βλέμματα, συνδυασμένη σωστά με ένα ψηλοτάκουνο πέδιλο ή ένα flat σανδάλι και τις κατάλληλες ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις στα ρούχα.

Στην παραλία

Φυσικά μια ψάθινη τσάντα νιώθουμε ότι είναι στο φυσικό της περιβάλλον όταν την βλέπουμε στην παραλία. Μπορεί το μέγεθος ενός clutch να μην είναι το ιδανικό για να βάλεις όλα όσα χρειάζεσαι για την παραλία, αλλά μπορεί να γίνει το τέλειο αξεσουάρ για εκείνες τις δύσκολες μέρες του μήνα, που προτιμάς να μην κάνεις μπάνιο, αλλά να πας απλά μια βόλτα στην ακροθαλασσιά για ηλιοθεραπεία ή για να απολαύσεις τη θέα του απέραντου γαλάζιου.

TAGS