Φέρε τα 70's στο 2020 με αυτό το τζιν από τα Zara - Κοστίζει μόνο 25,99

Πρέπει να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φέρε τα 70's στο 2020 με αυτό το τζιν από τα Zara - Κοστίζει μόνο 25,99

Εάν είσαι κι εσύ λάτρης των 70's, φέρε μέσα σε μία στιγμή την αγαπημένη σου εποχή στο 2020 με αυτό το υπέροχο mom τζιν που βρήκαμε στα καταστήματα Zara. Το καλύτερο απ' όλα φυσικά είναι η τιμή του, μιας και το συγκεκριμένο παντελόνι κοστίζει μόνο 25,99€!

Τα Zara έδωσαν για ακόμη μία φορά τη λύση με το πιο στιλάτο παντελόνι που θα φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Είναι μαύρο και φαρδύ για να ταιριάζει με όλα σου τα σύνολα και να σου δίνει έναν αέρα από άλλη εποχή.

Συνδύασε αυτό το τζιν με αυτό το υπέροχο crop top που σου βρήκαμε από τα Zara!

Μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που θα σου λύσει τα χέρια.

Ρίξε μια ματιά και κάντο δικό σου μέσα από το online store του Zara.

Zara παντελόνι
Τζιν παντελόνι

Και αν είσαι φαν αυτών των τζιν, τότε το τζιν- σακούλα από τα Zara θα σε "τρελάνει"

Το τζιν αυτό που βρήκαμε στα καταστήματα Zara είναι τέλειο και θα "σβήσει" με τη μία όλα τα υπόλοιπα παντελόνια που έχεις στην ντουλάπα σου! Είναι σαν σακούλα!

Ένα φαρδύ τζιν δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα, και τα Zara σου έχουν την τέλεια λύση για να κλέψεις όλα τα βλέμματα μονομιάς!

Μην χάσεις λοιπόν την ευκαιρία γιατί αυτό το buggy jean είναι πραγματικά το κομμάτι που χρειάζεσαι! Μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο!

undefined

Μπορείς να το συνδυάσεις κυριολεκτικά με ό,τι θέλεις και να το φορέσεις τόσο το πρωί όσο και το βράδυ!

φαρδύ τζιν

Κοστίζει 19,99 και θα το βρεις στο online store του Zara!

zara παντελόνι

Zara: Αυτό το τζιν παντελόνι κάνει «σκόνη» τα κλασσικά κομμάτια! Το βρίσκεις σε τρία χρώματα!

Αυτό το τζιν παντελόνι από τα Zara κάνει «σκόνη» όλα τα κλασσικά κομμάτια που βλέπουμε στον δρόμο. Το βρίσκεις στα καταστήματα σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Αν είσαι και εσύ λάτρης των extreme αυτό το στιλ πρόκειται να το λατρέψεις. Δεν έχει το κλασσικό κόψιμο που βλέπουμε στα τζιν και έχουμε όλες στην ντουλάπα μας. Ξεκινάει σε skinny style και καταλήγει με τελείωμα καμπάνα στην γάμπα.

Πρόκειται για το τζιν με κανονική μέση από ελαφρώς ελαστικό ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση, το οποίο έχει πέντε τσέπες και όψη ξεβαμμένου. Το κάτω μέρος σε όψη καμπάνας με τελειώματα χωρίς ραφές και κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Θα το βρεις όπως το βρήκαμε και εμείς στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara στην στήλη με τα τζιν παντελόνια και κοστίζει μόνο 19,95 ευρώ. Μάλιστα, υπάρχει σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Zara παντελόνι

Τζιν καμπάνα

Μαύρο jean

TAGS