Zig Kinetica τα sneakers της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Αυτή είναι η τιμή τους

Θα θέλεις να τα αγοράσεις σήμερα κιόλας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zig Kinetica τα sneakers της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Αυτή είναι η τιμή τους

Από την συλλογή Zig Kinetica έρχονται τα sneakers που φόρεσε η Ευρύδικη Βαλαβάνη. Ξέρουμε που θα τα βρεις, αλλά και ποια είναι η τιμή τους. Τα αθλητικά παπούτσια στην πιο casual μορφή, έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας και όλο και περισσότερες γυναίκες αλλά και άνδρες τα φοράνε και με τζιν παντελόνια.

Η δημοσιογράφος, όπως όλες οι γυναίκες της ελληνικής showbiz, ακολουθεί όλες τις τάσεις της μόδας και της αρέσει κάθε ώρα της ημέρας να είναι στιλάτη και περιποιημένη. Μάλιστα, είναι λάτρης των sneakers.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθημερινά μοιράζεται τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί και τα likes των διαδικτυακών της φίλων πέφτουν βροχή. Σε μια από τις φωτογραφίες της, είδαμε να φοράει τα sneakers που όλες πρέπει να έχουμε.

Πρόκειται για Zig Kinetica sneakers που είναι της εταιρίας Reebok. Βγαίνουν σε πολλά διαφορετικά χρώματα και κοστίζουν 119,95€.

ZIG KINETICA SHOES

Αν πάλι δεν αγαπάς τα λευκά sneakers, αλλά θες να ρισκάρεις, σου βρήκαμε στα Zara αυτά τα "παραμορφωμένα" sneakers που έχουν δημιουργήσει ουρές στα καταστήματα! Δες τα εδώ και θα πάθεις

Τα λευκά sneakers της Ευρυδίκης Βαλαβάνη «σπάνε» ταμεία - Αν δεν έχεις ίδια, τρέχα

Ανάμεσα στα top ανοιξιάτικα trends είναι και τα λευκά sneakers της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, τα οποία φυσικά «σπάνε» ταμεία! Αν δεν έχεις ίδια, τρέχα γιατί κοντεύουν να εξαντληθούν. Άλλωστε δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά λεφτά για να τα αποκτήσεις, μιας και θα τα βρεις σε όλα τα μαγαζιά ευρείας.

Η παρουσιάστρια του Alphatv, αγαπά τη μόδα και κάθε της εμφάνιση γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Εμείς, ανατρέξαμε στο προφίλ της στο Instagram και βρήκαμε την πιο πρόσφατη, στην οποία και φοράει φλοράλ κόκκινο φόρεμα με λευκά sneakers.

Θα τα φοράς από το πρωί μέχρι νωρίς το βράδυ, ακόμα και στο γραφείο με το κατάλληλο ντύσιμο, και ενδεικτικά θα σου πούμε αμέσως ότι με το κοστούμι σου «καθάρισες» για τα πολύ πρωινά. Επειδή όμως για fashionistas όπως η Ευρυδίκη, τα λόγια είναι περιττά, δείτε την σχετική ανάρτηση: