Έρωτας η τσάντα της Ελένης Μενεγάκη - Για all-day εμφανίσεις

Μόλις την δεις θα πάθεις πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας η τσάντα της Ελένης Μενεγάκη - Για all-day εμφανίσεις

Έρωτα θα πάθεις όταν δει την μαύρη τσάντα που κράτησε η Ελένη Μενεγάκη σε πρόσφατη δημόσια έξοδο της. Είναι για all-day εμφανίσεις και η παρουσιάστρια του ALPHAtv την συνδύασε με το πιο casual καθημερινό σύνολο της.

Η Ελένη Μενεγάκη στα τόσα χρόνια καριέρα της, γνωρίζει τις της ταιριάζει με τα χρώματα της, ενώ ξέρει και πως αναδείξει την σιλουέτα της.Καθημερινά και στην εκπομπή της, επιλέγει ρούχα που την φωτίζουν και πηγαίνουν με τα χαρακτηριστικά της.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν έχει μόνο αδυναμία στα ρούχα, αλλά και στις τσάντες. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας πολύ ευδιάθετη να μιλάει στο τηλέφωνο.

Ποια είναι η τσάντα έρωτας της Ελένης Μενεγάκη

Το μάτι μας ωστόσο, έπεσε και στην απίστευτη τσάντα της και μάθαμε που μπορείς να την βρεις και εσύ. Είναι Tory Burch και κοστίζει 495€.

Ελένη Μενεγάκη τσάντα

Και μπορεί ο φωτογραφικός φακός του YOU να τη «συνέλαβε» σε μεγάλα κέφια σε απογευματινή βόλτα της στο Κολωνάκι έχοντας ένα χαλαρό σπορτίφ ενδυματολογικό στυλ, αλλά η αλήθεια είναι πως εκτός από τη χαρά, η Ελένη ζει και αρκετές στιγμές συγκίνησης σε έναν άτυπο αποχαιρετισμό προσώπων και καταστάσεων που ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα, διακριτικά αλλά όχι απαρατήρητα. Στο τέλος της εκπομπής της με καλεσμένους τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Κλέλια Ρένεση είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια και για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε μαζί σε αυτούς τους καναπέδες. Φιλιόμαστε γιατί δεν ξέρω, φτάσαμε Μάρτη, δεν νομίζω να τα ξαναπούμε μέχρι τον Ιούνιο».

Όσον αφορά τα τελευταία γεγονότα με τον κορωνοϊό, θορυβημένη ως μητέρα από τις εξελίξεις, έθεσε και τα πρώτα όρια στα παιδιά της. Μάλιστα, στην εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης αποκάλυψε ακριβώς τα μέτρα που θα πάρει για τον θανατηφόρο ιό! Δείτε εδώ τι είπε!