Στα Stradivarius τζιν paperbag φούστα μόνο με 20 ευρώ

Μπορείς να την αγοράσεις διαδικτυακά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Stradivarius τζιν paperbag φούστα μόνο με 20 ευρώ

Μόνο με 20 € θα κάνεις δική σου την πιο στιλάτη φούστα της σεζόν. Θα την βρεις στην συλλογή των Stradivarius, και αν θέλεις να την αποκτήσεις οπωσδήποτε, μπορείς να την αγοράσεις και από την ηλεκτρονική τους σελίδα με λίγα και απλά βήματα. Πρόκειται για την paperbag τζιν.

Αν θέλεις να ακολουθείς όλες τις τάσεις της μόδας, τότε ξεκίνα και με μια paper bag φούστα. Η συγκεκριμένη φούστα, είναι στο «κόψιμο» του paper bag τζιν ή στα ελληνικά του τζιν «σακούλα», το μόνο που διαφέρει το στιλ στα δυο αυτά κομμάτια.

Ουσιαστικά είναι μια κλασική τζιν φούστα, που έχει διαφορετικά κοψίματα και εφαρμογή. Είναι ψηλόμεση σε denim μεσαίο χρώμα και μπορεί να φορεθεί με ότι μπλούζα εσύ θέλεις, ακόμη και με πουκάμισο, αλλά και με ότι παπούτσια εσύ επιλέξεις, sneakers ή και ψηλοτάκουνα.

Πρόκειται λοιπόν για την τζιν paperbag φούστα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Stradivarius, αλλά και στην διαδικτυακή τους σελίδα και στην κατηγορία με τις φούστες. Κοστίζει μόνο 19,99€.

Αυτή είναι η τζιν paperbag φούστα των Stradivarius

Τζιν φούστα paperbag

Stradivarius τζιν paper bag φούστα

Συνδύασε την και με τα απόλυτα βραδινά μποτάκια. Στα Stradivarius έχουν σούπερ οικονομική τιμή σε αυτά τα ζευγάρι σε μαύρο χρώμα. Μην το σκέφτεσαι άλλο, καθώς υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Μπορεί τώρα να είσαι μέσα στο σπίτι, όπως όλοι, ωστόσο με το που περάσει η μπόρα και θα έχει ανοίξει και ο καιρός μέχρι τότε, αυτό θα είναι το κομμάτι που δεν θα αποχωρίζεσαι.

Φροντίδα

Εξωτερικό: 100% ΒΑΜΒΑΚΙ

Σύνθεση

  • Πλύσιμο στο πλυντήριο max. 30ºc. χαμηλό πρόγραμμα στυψίματος
  • Απαγορεύεται η χλωρίνη
  • Σιδέρωμα στους 110 º c max.
  • Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα
  • Μη χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο