Είναι latest trend των H&M αυτό το straight - cut jacket

Ακόμη να το βάλεις στην ντουλάπα σου;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι latest trend των H&M αυτό το straight - cut jacket

Ένας προς ένα μοναδικά είναι τα κομμάτια που θα βρεις στην κατηγορία των Latest trends των H&M. Εγώ κάνοντας μια έρευνα αγοράς «έπεσα» πάνω σε ένα απίστευτο σακάκι. Πρόκειται για το straight - cut jacket που θα γίνει αγαπημένη σου στιλιστική εμμονή.

Τα σακάκια πλέον δεν φοριούνται μόνο σε σοβαρές business περιστάσεις αλλά και στην καθημερινότητα μας. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί από τον πρωί στον καφέ ή στο γραφείο, έως και το βράδυ αργά για ποτό με την παρέα.

Εγώ λοιπόν σου προτείνων αν δεν έχεις σακάκι στην γκαρνταρόμπα σου να αγοράσεις το straight - cut jacket που θα βρεις στην κατηγορία των latest trends στα H&M. Μάλιστα, μπορείς να το αγοράσεις και διαδικτυακά μιας και όλα τα καταστήματα είναι κλειστά.

Πρόκειται λοιπόν για το σακάκι που είναι σε ίσια γραμμή, πιέτες στους ώμους, μπροστινές τσέπες και μακριά μανίκια. Βγαίνει σε χρώμα μπεζ, αλλά και μαύρο και κοστίζει 39,99€.

Αυτό είναι το straight-cut jacket των H&M

39,99 €

H&M σακάκι

Κάνε πιο αισθησιακό το look σου συνδυάζοντας το συγκεκριμένο σακάκι φορώντας από μέσα αυτό το δαντελένιο κορμάκι που μπορεί να φορεθεί και σαν εσώρουχο.

Πως να αγοράσεις το κατάλληλο σακάκι

  • Επιλέξτε το σωστό μέγεθος στο σακάκι. Αν είναι πολύ μεγάλο, θα προσθέτει πόντους, ενώ αν είναι πολύ μικρό, πέρα από την δυσκολία στις κινήσεις, δεν θα δείχνει κολακευτικό. Τα κουμπιά, εφόσον υπάρχουν, θα πρέπει να κουμπώνουν άνετα και τα μανίκια να μην είναι ούτε κοντά ούτε μακριά.
  • Επειδή το σακάκι έχει όγκο, φροντίστε να το συνδυάσετε με κάτι εφαρμοστό από κάτω για να διατηρήσετε την απαραίτητη ισορροπία στο σύνολο. Επιλέξτε λοιπόν να φορέσετε στενό – εφαρμοστό παντελόνι, κολάν, skinny jean ή pencil φούστα. Αν όμως θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα ή φούστα σε Α γραμμή που ανοίγει στο κάτω μέρος, φροντίστε να το συνδυάσετε με ένα στενό μεσάτο σακάκι, κατά προτίμηση κοντό. Το μακρύ σακάκι σε αυτή την περίπτωση θα δείχνει πολύ άχαρο.
  • Ο ιδανικός συνδυασμός με σακάκι είναι μια εφαρμοστή μπλούζα ή ένα θηλυκό τοπ. Έτσι θα εξισορροπήσετε την εικόνα σας και θα δημιουργήσετε ένα κομψό και στυλάτο σύνολο με blazer. Αν βέβαια επιθυμείτε ένα επαγγελματικό look, μπορείτε να φορέσετε λευκό πουκάμισο ή οποιοδήποτε χρώμα θέλετε από μέσα. Ο γιακάς και τα κουμπιά του πουκαμίσου θα κάνουν το σύνολο πολύ chic και business style.
  • Η σωστή επιλογή χρωμάτων μπορεί να κρύψει ατέλειες ή να τονίσει τα δυνατά σημεία του σώματος. Αν θέλετε να δείχνετε λεπτότερη στο πάνω μέρος, θα πρέπει να φορέσετε ένα σκούρο blazer με ένα ανοιχτόχρωμο ή έντονο παντελόνι. Αν όμως θέλετε να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν πιο αδύνατα, επιλέξτε μαύρο παντελόνι ή άλλο σκούρο και σακάκι σε έντονο χρώμα. Τέλος, αν θέλετε γενικότερα να κρύψετε πόντους από το σώμα σας, τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος, δημιουργήστε έναν σκούρο μονόχρωμο συνδυασμό με μαύρο ή μπλε blazer και παντελόνι ή φούστα.
  • 5Ένα τρικ για εκθαμβωτική εμφάνιση αποτελούν οι ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στα μανίκια. Βρείτε το κατάλληλο σχέδιο που αν σηκώσετε τα μανίκια, θα αποκαλυφθεί μια επένδυση από μετάξι σε διαφορετικό χρώμα. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια θα προσθέσει άλλο στιλ στο σύνολο σας.
TAGS