Σε τρία χρώματα αυτό το slim mom τζιν παντελόνι στα Pull&Bear

Θα το φοράς κάθε ημέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε τρία χρώματα αυτό το slim mom τζιν παντελόνι στα Pull&Bear

Σε τρία διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις υπάρχει στα Pull&Bear αυτό το τζιν mom παντελόνι σε slim γραμμή. Κοστίζει μόνο 20 € και θα το φοράς καθημερινά, με αποτέλεσμα να μην θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου. Ταιριάζει με όλα τα ρούχα σου.

Τα mom τζινς είναι ουσιαστικά σαν όλα τα κλασικά παντελόνια, ωστόσο διαφέρουν στο πως "αγκαλιάζουν" το γυναικείο σώμα. Εδώ και μερικά χρόνια έχουν επιστρέψει στην μόδα και έχουν γίνει αγαπημένο κομμάτι ένδυσης των fashion bloggers και όχι μόνο. Ακόμη και κορυφαία μοντέλο το επιλέγουν στις all day εμφανίσεις τους.

Για το λόγο αυτό, δηλαδή αν θέλουμε να είμαστε μέσα στη μόδα και να ακολουθούμε όλα τα trends, τότε πρέπει να βάλουμε όλες από ένα mom τζιν στην γκαρνταρόμπα μας. Θα μας «σώσει» επίσης από τα καθημερινά «δεν έχω τι να φορέσω».

Το πρωί μπορούμε να το φορέσουμε με ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι ή φουτεράκι και τα αγαπημένα μας sneakers, ενώ το βράδυ με ένα crop top ψηλά πέδιλα και είμαστε έτοιμες για ποτό.

Το συγκεκριμένο mom τζιν των Pull&Bear, κοστίζει 19,99€ και βγαίνει σε μπλε. μαύρο και γκρι χρώμα για να επιλέξεις όποιο θεωρείς εσύ ότι ταιριάζει καλύτερα στο στιλ σου.

Αυτό είναι το slim mom τζιν παντελόνι των Pull&Bear

Τζιν παντελόνι mom slim comfort

Pull & Bear mom jean

Για εσένα επίσης που ψάχνεις από τώρα μαγιό θα βρεις τα πιο hot στα Pull&Bear. Εμείς ξεχωρίσαμε ένα συγκλονιστικό και παράλληλα εξωτικό μπικίνι σε λιλά απόχρωση! Μπορείς να το κάνεις δικό σου 12,99 ευρώ.

TAGS