Την φούστα παρεό από τα Massimo Dutti δεν πρέπει να την χάσεις - Είναι σε έκπτωση

Φοριέται παντού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Την φούστα παρεό από τα Massimo Dutti δεν πρέπει να την χάσεις - Είναι σε έκπτωση

Σε έκπτωση βρίσκεται αυτή η καταπληκτική φούστα που μοιάζει με παρεό και θα την βρεις σε όλα τα καταστήματα των Massimo Dutti, αλλά και στη διαδικτυακή τους σελίδα. Αυτή είναι μια καταπληκτική προσφορά, την οποία δεν πρέπει σίγουρα να χάσεις.

Η Άνοιξη είναι εδώ και ήρθε η ώρα να κάνεις μια ανανέωση στην ντουλάπα σου. Να βγάλεις όλα τα χειμωνιάτικα και να βάλεις τις Ανοιξιάτικες τάσεις για το 2020. Εγώ όμως θα σου προτείνω να κοιτάξει και τα πιο... χειμερινά κομμάτια, καθώς όλα τα μαγαζιά έχουν βάλει εκπτώσεις.

Εγώ σου βρήκα στα Massimo Dutti μια απίστευτη έκπτωση. Στο διαδικτυακό κατάστημα θα βρεις την πιο σικάτη φούστα παρεό η οποία είναι σε μίντι μήκος. Συγκεκριμένη είναι μαύρη φούστα σε στυλ παρεό. Σε εβαζέ γραμμή, με σταυρωτό κλείσιμο με κουμπί στο πλάι και κόπιτσες και θηλιές για τη ζώνη.

Μπορείς να την κάνεις δική σου από 69,95€ που ήταν η αρχική τιμή μόνο με 39,95€

ΜΑΥΡΗ ΦΟΥΣΤΑ ΠΑΡΕΟ

Massimo Dutti φούστα

Πως να συνδυάσεις την δική σου μίντι φούστα σε κάθε περίσταση

  • Office look: Επέλεξε μια μίντι φούστα σε έντονο χρώμα και ταίριαξέ τη με το κλασσικό λευκό πουκάμισό σου ή ένα απλό λευκό t-shirt.
  • Classic Chic: Η τέλεια επιλογή για εσένα που λατρεύεις το κλασσικό στυλ, είναι η πένσιλ μίντι φούστα! Τονίζει τις καμπύλες σου με τέλειο τρόπο, ενώ κρατάει πολύ ψηλά τον πήχη της κομψότητας.
  • Rock Chic: Η δερμάτινη φούστα είναι η ιδανική λύση! Συνδύασέ τη με ασπρόμαυρες ρίγες, ασημένια αξεσουάρ και εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα και σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη.
  • Girly look: Πόνταρε στην πιο ρετρό εκδοχή της μίντι φούστας. Μια ψηλόμεση κλος φούστα και ένα crop top είναι η τέλεια καλοκαιρινή επιλογή!
  • Romantic girl: Τα φλοράλ prints πρωταγωνιστούν και εδώ! Συνδύασε τη μίντι φούστα με τα μοντέρνα σχέδια με nude πλατφόρμες και ένα απλό τοπ για ένα άνετο romantic outfit. Η επέλεξε μια φούστα σε έντονο χρώμα και τοπ με λεπτομέρειες από δαντέλα για να ξεχωρίσεις.
  • Glamorous nights: Για μια πιο βραδινή εμφάνιση επέλεξε μια μίντι ντραπέ φούστα ή με βαθύ σκίσιμο μπροστά και δώσε βάση σε λαμπερά αξεσουάρ για να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

Σε προσφορά στα Massimo Dutti θα βρεις και μία τάση που έχει αγαπηθεί πολύ από πέρυσι και επανέρχεται και φέτος και στα καταστήματα. Το πιο υπέροχο και μάλιστα σε τιμή σοκ αφού το έχουν βάλει στις προσφορές τους και τώρα κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ.