Είναι best seller στα Bershka αυτό το flare τζιν παντελόνι των 90's με σκισίματα

Ξεπουλάει σαν τρελό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι best seller στα Bershka αυτό το flare τζιν παντελόνι των 90's με σκισίματα

Θα πάθεις πλάκα με τα εντυπωσιακά κομμάτια ένδυσης αλλά και υπόδησης που θα βρεις στην κατηγορία των best seller στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka. Συγκεκριμένα, αυτό Flare τζιν παντελόνι που είναι στιλ των 90's που έχει σκισίματα, ξεπουλάει σαν τρελό.

Μπορεί να έχουμε απαγόρευση της κυκλοφορίας και όλα τα καταστήματα να είναι κλειστά, ωστόσο, ακόμη μπορείς να κάνεις τις αγορές σου και να είσαι έτοιμη με μια νέα ανανεωμένη ντουλάπα μόλις τελειώσουν όλες αυτές οι δυσκολίες και βγούμε πάλι έξω στην καθημερινότητα μας.

Ένα τζιν παντελόνι είναι το κύριο ρούχο που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα, αλλά και ο άντρας. Ταιριάζει με όλα, φοριέται στις περισσότερες περιστάσεις και μπορεί να συνδυαστεί γρήγορα, χωρίς να θέλει πολύ σκέψη. Για αυτό είναι και ένα διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

Αν λοιπόν και εσύ θέλεις να κάνει αυτή την ανανέωση στην ντουλάπα σου και να προσθέσεις μερικά από τα κομμάτια που βρίσκονται στην λίστα με τα hot trends της σεζόν, σου έχω ένα από αυτά το οποίο θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου της προσωπικής σου συλλογής.

Αυτό είναι το τζιν παντελόνι που βρίσκεται σε best seller των Bershka

Πρόκειται λοιπόν για το Flare τζιν παντελόνι που είναι στιλ των 90's. Στα γόνατα έχει σκισίματα, κάτι που το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό και στιλάτο. Είναι από ελαστικό ντένιμ με ψηλό καβάλο και καμπάνα που ξεκινά από το γόνατο. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ που κρύβεται από πατιλέτα και μεταλλικό κουμπί.

Τζιν παντελόνι 90's Flare με σκισίματα

Bershka Τζιν παντελόνι 90's Flare

Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα. Οι τάσεις της μόδας αλλάζουν με ταχύτητα φωτός κι όσο περνάνε τα χρόνια μπορεί να επανέρχονται διάφορες από το παρελθόν αλλά έρχονται και νέες που ταράσσουν λίγο τα κλασικά δεδομένα. Μια από αυτές ενδέχεται να είναι και τα πέδιλα με χοντρή και τρακτερωτή σόλα που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο στα καταστήματα Bershka.

TAGS