Ονειρικό φόρεμα στα H&M - Θα δώσεις 10 ευρώ και θα τον ρίξεις... ξερό

Είναι από την νέα συλλογή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ονειρικό φόρεμα στα H&M - Θα δώσεις 10 ευρώ και θα τον ρίξεις... ξερό

Έχεις να τον δεις πολύ καιρό και μετά την «καραντίνα» στις 27 Απριλίου θέλεις να τον ρίξει... ξερό, αφού θα είσαι μια κούκλα; Σου έχουμε από την νέα συλλογή των H&M ένα ονειρικά παραμυθένιο φόρεμα που κοστίζει μόλις 10€ και για την ακρίβεια 9,99€.

Τα καταστήματα των H&M στην διαδικτυακή τους σελίδα έβγαλαν όλα τα ρούχα της Ανοιξιάτικης κολεξιόν και έχουμε πάθει σοκ. Όλα τα κομμάτια είναι ένα προς ένα εντυπωσιακά. Ωστόσο, ένα συγκεκριμένο κομμάτι μας τράβηξε το ενδιαφέρον.

Αν μετά την «καραντίνα» έχεις μια πιο ρομαντική διάθεση, τότε σου το προτείνουμε ανεπιφύλαχτα. Φόρεσε το με τα αγαπημένα σου παπούτσια ανάλογα την περίσταση και το μέρος που θα βρεθείτε, δώσε λάμψη στο μακιγιάζ σου και είσαι έτοιμη για να πάθει σοκ μόλις σε δει.

Πρόκειται λοιπόν για το ροζ μίνι φόρεμα με διαφάνειες που θα βρεις στην νέα συλλογή των H&M.

Smocked mesh dress

H&M φορέματα

Ψάχνεις και εσύ να βρεις τρόπο για να αλλάξεις την εμφάνισή σου απλά και χωρίς τρόπο; Αν ναι τότε στα H&M θα βρεις την ιδανική city τσάντα που ταιριάζει με όλα τα outfit σου και με το φόρεμα σου. Είσαι και εσύ από εκείνες που θέλουν να τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους πρωί και βράδυ; Αν ναι τότε άκουσε τη συμβουλή των influencers του εξωτερικού, και βάλε αυτό το τσαντάκι στην ντουλάπα σου.

Πως να συνδυάσεις το ροζ ονειρικό φόρεμα σου

  • Συνδύασέ το με μαύρα ρούχα ή αξεσουάρ που θα ισορροπήσουν το αποτέλεσμα.
  • Το monochromed trend αποτελεί μία τάση που αγαπήσαμε πολύ αυτή τη σεζόν. Αν θέλεις μπορείς να την υιοθετήσεις κι εσύ παίζοντας με τα στυλ και τις υφές.
  • Ιδανικός συνοδός ενός ροζ φορέματος είναι τα ασημένια αξεσουάρ. Βάλε τα σωστά και σίγουρα θα προσδώσεις έναν πιο cool χαρακτήρα στο τελικό look.
  • Ένα φόρεμα σε αυτό το χρώμα με βολάν είναι μία σούπερ επιλογή είτε θα βγεις για ποτό είτε θα πας για μία βόλτα.
  • Το ροζ φόρεμα ταιριάζει ιδανικά και στις καστανές. Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι booties για πιο νεανικό look.
  • Το ροζ φόρεμα γίνεται πιο σέξι όταν το συνδυάζεις με μπορντό μπότες!
TAGS