Προσφορά σοκ στα Stradivarius: Το απόλυτο μπλουζάκι μόνο με 6,49 ευρώ

Το επιλέγουν και celebrities

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Προσφορά σοκ στα Stradivarius: Το απόλυτο μπλουζάκι μόνο με 6,49 ευρώ

Κορίτσια ετοιμαστείτε γιατί βρήκαμε προσφορά σοκ στα Stradivarius και με το απόλυτο μπλουζάκι της σεζόν! Το καλύτερο; Κοστίζει μόνο 6,49 ευρώ και το επιλέγουν ακόμα και celebrities εξωτερικού και εσωτερικού, κάνοντάς το viral.

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει ένα μαύρο κλασσικό τοπάκι μέσα στην ντουλάπα της. Και αυτό γιατί είναι ένα κομμάτι διαχρονικό και από αυτά που συνδυάζονται πιο εύκολα από όλα. Ωστόσο, εμείς σου βρήκαμε ένα πιο παιχνιδιάρικο μπλουζάκι για να είσαι και trendy.

Αν θες λοιπόν να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends και να εντυπωσιάσεις τους πάντες γύρω σου, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις αυτό το κομμάτι που βρήκαμε κοιτάζοντας διάφορα celebritites pages, αλλά και το σάιτ των Stradivarius.

Μπορείς ακόμα και να το φορέσεις κάποιο βράδυ του καλοκαιριού, μιας και είναι από εκείνα τα ρούχα που μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και ανάλογα με το τι θα το συνδυάσεις, είναι σίγουρο πως θα σε κάνει να μαγνητίσεις. Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα.

Ασύμμετρη μπλούζα με κοψίματα

6,49 €

Stradivarius μαύρο μπλουζάκι κοψίματα

Θα το βρεις εδώ

Άτομα όπως η Danna Paola (για εσάς που έχετε "καεί" στο Netflix, και ανάμεσα στις σειρές έχετε δει και Elite), το επιλέγουν και το προτείνουν ανεπιφύλακτα, ενώ το έχουν δοκιμάσει και σε απίθανα βιντεάκια τους στο tik tok, μιας και όλοι μένουμε μέσα και θέλουμε να απασχολήσουμε κάπως τον εαυτό μας.

Πως να συνδυάσεις το απόλυτο μπλουζάκι

Με ένα εντυπωσιακό, δερμάτινο τζάκετ

Ένα δερμάτινο τζάκετ είναι πάντα στη μόδα και την άνοιξη μοιάζει απαραίτητο. Φέτος είναι τρομερά στην μόδα όσα έχουν κεντημένες πάνω μεγάλες, πολύχρωμες στάμπες.

Με παντελόνι φόρμα

Για μία πιο απογευματινή ή ακόμα και πρωινή εμφάνιση συνδύασέ το με ένα πιο sporty παντελόνι. Θα δώσει στο λουκ σου έναν τόνο καθημερινότητας, ενώ για να δώσεις και λίγη πολυτέλεια, πρόσθεσε μερικά διακριτικά χρυσά αξεσουάρ.

Με μαύρη καμπάνα

Ναι καλά άκουσες, αν θες να εντυπωσιάσεις και στις βραδινές σου εμφανίσεις, τότε βάλε την μαύρη καμπάνα και τόλμησε να ολοκληρώσεις το look σου με μια έντονη τσάντα, έτσι ώστε να σπάσεις το total black look.