Σε 3 απίστευτα χρώματα βγαίνει η δερματική pouch τσάντα των Massimo Dutti

Θα τις θες και τις 3

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε 3 απίστευτα χρώματα βγαίνει η δερματική pouch τσάντα των Massimo Dutti

Ψάχνεις την κατάλληλη τσάντα για τις βραδινές σου εμφανίσεις, αλλά και για τις πιο επίσημες; Στα Massimo Dutti θα βρεις αυτό που ψάχνεις, αλλά και με το παραπάνω, αφού βγαίνει σε 3 διαφορετικά χρώματα για να επιλέξεις πιο σου ταιριάζει. Πρόκειται για την τσάντα pouch που είναι δερμάτινη.

Μια μικρή τσάντα η οποία δεν πιάνει πολύ χώρο και είναι κυρίως για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου πρέπει να υπάρχει σε κάθε προσωπική συλλογή μιας γυναίκας. Κυρίως βέβαια σε μαύρο χρώμα, το οποίο ταιριάζει σχεδόν με όλα τα ρούχα σε ότι ύφασμα και να είναι.

Αν ωστόσο, εσύ δεν έχεις μια τέτοια τσάντα, τότε θα βρεις την κατάλληλη και την πιο στιλάτη στο διαδικτυακό κατάστημα των Massimo Dutti. Μάλιστα, βγαίνει και σε τρία διαφορετικά χρώματα για να επιλέξεις το αγαπημένο σου, αλλά και ποιο ταιριάζει καλύτερα με την εμφάνιση που θα κάνεις. Να σημειώσουμε πως βρίσκεται στην συλλογή των limited edition

Αυτή είναι η pouch τσάντα των Massimpo Dutti

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ POUCH LIMITED EDITION

Ένα μοντέρνο αξεσουάρ γεμάτο στιλ, χάρη στο φροντισμένο του φινίρισμα και στο μινιμαλιστικό του σχέδιο. Τσάντα pouch από δέρμα προβάτου. Έχει φόδρα και μία κυρίως θήκη που κλείνει με μαγνητικό snap. Διαστάσεις (Μήκος x Ύψος x Πλάτος): 37 x 14 x 14 cm.

Βγαίνει εκτός από μαύρο σε, μπεζ και πράσινο σκούρο.

pouch τσάντα Massimo Dutti

Εξωτερικό

ΔΕΡΜΑ ΑΡΝΙΟΥ 100%

Επένδυση

  • ΒΑΜΒΑΚΙ 100%
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΛΩΡΙΝΗ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
  • ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ

Αν ωστόσο, δεν έχεις βρει τι να φορέσεις, αλλά βρήκες την τσάντα τότε σου βρήκαμε εμείς. Αν ειδικά πας σε γάμο θα σε κοιτάνε όλοι με αυτή την ολόσωμη φόρμα των Massimo Dutti. Είναι σε ιδανικό ύφασμα, τόσο καλοκαιρινή, αλλά και τόσο καλή για επίσημες περιστάσεις και όχι μόνο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.