Η νέα συλλογή των Bershka έχει 6 εκπληκτικά κομμάτια που προκαλούν φρενίτιδα

Είναι απίστευτα για την Άνοιξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η νέα συλλογή των Bershka έχει 6 εκπληκτικά κομμάτια που προκαλούν φρενίτιδα

Μπορεί να βρισκόμαστε σε καραντίνα, ωστόσο μην ξεχνάμε πως σε λίγο καιρό όταν όλα έχουν τελειώσει θα γυρίσουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς. Για το λόγο αυτό αν είσαι φαν της μόδας, μπορείς να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου όλες τις νέες τάσεις. Μπορείς να ξεκινήσει από 6 καταπληκτικά κομμάτια που θα βρεις στην νέα συλλογή των Bershka για την Άνοιξη 2020. Ένα προς ένα, όλα τους προκαλούν φρενίτιδα.

Τα ανοιχτά χρώματα είναι αυτά που μονοπωλούν και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Όπως το λευκό και το ανοιχτό τζιν. Το λευκό μάλιστα, είναι το χρώμα του καλοκαιριού που φέρνει έναν πιο δροσερό και νησιώτικο αέρα.

Φέτος επιλέξτε ένα πιο σικ στιλ. Και τι εννοώ με αυτό; Συνδυάσει περισσότερο χρώματα όχι τόσο πολύχρωμα, αλλά περισσότερο ουδέτερα. Όπως είπα παραπάνω, το λευκό με το τζιν. Παρακάτω σου βρήκα μερικά από τα καταπληκτικά κομμάτια της νέας συλλογής των Bershka για φέτος την Άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι που θα φορεθούν πολύ.

Αυτά είναι τα 6 κομμάτια από τα Bershka

Τζιν Μom Fit με σκισίματα - 29.99 €

Περιγραφή: Παντελόνι ντένιμ ξεβαμμένο με 5 τσέπες, ψηλόμεσο ελαφρώς φαρδύ, με μπατζάκια που στενεύουν στο ύψος του αστραγάλου και ξέφτια στο κάτω μέρος. Κλείσιμο μπροστά με κρυφό φερμουάρ με πατιλέτα και μεταλλικό κουμπί

Τζιν Μom Fit με σκισίματα bershka

Τζιν παντελόνι Kick Flare με ξέφτια στο κάτω μέρος - 29.99 €

Περιγραφή: Τζιν παντελόνι Kick Flare με πέντε τσέπες και κάτω μέρος με ξέφτια. Σε φαρδιά γραμμή και κλείσιμο με κουμπί και κρυφό φερμουάρ.

Τζιν παντελόνι Kick Flare bershka

Πέδιλα με λουράκια από βινύλιο και τακούνι από μεθακρυλικό υλικό - 27.99 €

Περιγραφή: Λευκά πέδιλα με τακούνι, λουράκια από βινύλιο στο πάνω μέρος και τακούνι από μεθακρυλικό υλικό.

bershka Πέδιλα με λουράκια από βινύλιο

Sneakers με διαφανή σόλα - 25.99 €

Περιγραφή: Λευκά snakers με διάφανη δίπατη σόλα. Δένουν με κορδόνια.

Sneakers bershka με διαφανή σόλα

Τζιν μπουφάν oversize - 25.99 €

Περιγραφή: Τζάκετ ντένιμ oversize με γιακά με πέτα και μακριά μανίκια με μανσέτες με κουμπιά. Δύο τσέπες στο στήθος με καπάκι και δύο τσέπες στη μέση. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικά κουμπιά.

Τζιν μπουφάν bershka oversize

Πουκάμισο με φαρδιά μανίκια και σούρες - 17.99 €

Περιγραφή: Crop top πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια, και κορδόνι στο στήθος

Πουκάμισο με φαρδιά μανίκια και σούρες bershka

«Φωτιά» έχουν πάρει τα Bershka και με αυτά τα 4 μπλουζάκια που είναι για all day εμφανίσεις. Θα σε κοιτάνε όλοι στο δρόμο.

TAGS